saljjobb.se

Är du en passionerad säljare som vill belönas rikligt för hårt arbete och goda prestationer? Nu söker vi Dig som älskar att göra nya affärer och triggas av att hjälpa människor i deras val av kök i hjärtat av hemmet!
 

Rollen
I din roll som distriktssäljare får du ett omväxlande och utvecklande arbete med väldigt stor frihet under ansvar. Du kommer sälja Härjedalsköks måttanpassade köksluckor till nya kunder där du ansvarar för säljcykelns samtliga delar:

- Kundanskaffning 
- Kundbesök 
- Registrering av ordrar 
- Uppföljning av kunder

Kundanskaffningen är mycket grundläggande för tjänsten och sker genom marknadsaktiviteter som säljaren själv är med och påverkar. 

Kundbesök sker genom hembesök hos kunden där säljaren illustrerar för kunden hur det nya köket kommer se ut hemma hos dem. Viktigt är att kunna gå på avslut och signa avtal på plats hos kunden. Efter genomförd affär skall köket mätas noggrant för att produkterna skall kunna tillverkas efter befintliga mått.
 

Din profil
Meriterande om man har säljerfarenhet dock inget krav, det viktiga är personligheten och drivet. Teknisk förståelse och erfarenhet är meriterande då det är måttanpassade kök och säljaren bör kunna sätta sig in i kundens behov och lösa problem som kan uppstå.
 

Intresserad?
Vid intresse skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Carolina Jensen 0733-844850.

Logga

DISTRIKTSSÄLJARE TILL HÄRJEDALSKÖK

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Dela detta jobb