saljjobb.se

Doktor.se söker en duktig Marknadsspecialist

Företag Doktor.se
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Doktor.se söker en duktig Marknadsspecialist

Marknadsspecialist - Marketing automation och CRM

 

- Klappar ditt hjärta extra för riktigt bra kommunikation som bygger på data och analys?  som

 

Doktor.se är en av Europas mest nedladdade vårdappar och har laddats ner över 500.000 gånger. Över 300.000 användare är registrerade i appen och Doktor.se tar emot över 30.000 patienter i månaden. Som en del av marknadsavdelningen på Doktor.se jobbar du med en av världens modernaste och mest spännande produkter och har en viktig del i bolagets fortsatta utveckling

 

Om tjänsten:

 

En fantastiskt spännande och helt ny roll på Doktor.se vi ska nu rekrytera en marknadsspecialist som kommer vara ansvarig för hela vårt CRM arbete. Med CRM menar vi den kommunikation som sker till våra registrerade användare.

 

Rollen är helt ny så du kommer ha stora möjligheter att forma fokusområden, kommunikation och genomförande från scratch tillsammans med resten av vårt marknadsteam och företagets övriga organisation. Vad söker vi då? Vi har ett öppet sinne men vi tror att du är riktigt analytisk, både numeriskt och språkligt. Du tycker det är lätt och spännande att lära sig nya olika typer av system för exempelvis marketing automation och utskick. Du kommer experimentera och agera baserat på tester och utvärderingar. Du är verkligen en doer som tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Dina främsta verktyg kommer vara mailutskick, app kommunikation och andra kanaler där våra användare vill föra en dialog med Doktor.se

 

När du kommit in i rollen är du navet för all vår användarkommunikation. Du kan vår produkt bättre än någon annan och du är patientens bästa vän. 

 

Ett modernt. Smart. Och riktigt spännande jobb helt enkelt. 

 

Välkommen till framtidens vård! 

 

Start: så snart som möjligt

Plats: Banérgatan 10, Stockholm

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning

Lön: enligt överenskommelse

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 

För frågor gällande tjänsten, ring HR- Generalist Jill Ericson på 076-0210024. Skicka ansökan med CV och personliga brev via länken ” skicka länken” nedan.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Doktor.se söker en duktig Marknadsspecialist

Doktor.se