saljjobb.se

Vi söker dig som ser affären, utvecklar affären samt realiserar affären!

Vill du vara med att skapa Sveriges viktigaste företag?

Vi söker en person som ser affärsmöjligheter, utvecklar och realiserar affären i syfte att göra primärvården tillgänglig för alla.

Doktor.se är ett personligt och växande vårdföretag som arbetar med sjukvårdsrådgivning både digitalt och fysiskt. Vi är därmed ett vårdföretag och samtidigt ett bolag inom Health-Tech.

Våra sjuksköterskor som möter patienter i vår app genom chatt, röstsamtal och videosamtal, är mycket erfarna och utför en effektiv triagering. Patienterna får efter bedömning möta läkare, psykolog eller barnmorska i vår app, Doktor.se.


Vi söker dig som har den rätta blandningen av analytisk förmåga, affärskunskap och driv. Du har förmågan att växla mellan ett strategiskt och ett operativt tänk. Du har tidigare verkat med personalansvar i expansiva miljöer och är van att hantera förändringar för både egen och dina rapporterandes del

Vi ser gärna att du är antingen läkare, ingenjör eller innehar annan utbildning på högskole-/ universitetsnivå. Har du inte en klinisk erfarenhet så har du mycket god erfarenhet av affärsutveckling, driva processer och på det sättet skapa resultat.

Du har erfarenhet av att vara chef och av att leda andra människor. Det är meriterande om du har erfarenhet av digitalisering.


Uppdraget som affärsutvecklingschef är brett, där du är drivande och delaktig i olika initiativ och projekt inom affärsutveckling i syfte att skapa tillväxt och utveckla bolagets affärsrelationer med nya och befintliga partners.

Detta innebär att du har kontakt med kollegor från olika funktioner inom bolaget och med samarbetspartners på olika platser i landet, så förmåga till samarbete och god kommunikation i syfte att skapa förtroende och uppnå resultat är ett krav. 

 Exempel på arbetsuppgifter som kan ingå:

 • Tjänsteutveckling – ansvara för utveckling av nya tjänster och koncept
 • Initiera och driva projekt samt utveckla befintliga samarbeten.
 • Avtalsarbete, upphandlingar, partners/kunder och affärer
 • Affärsplanering och omvärldsbevakning
 • Agera expert och ge stöd till organisationen i frågor som rör verksamheten
 • Internutbildningar inom organisationen

Kortfattat handlar ditt arbete om att se till att Doktor.se stärker sin konkurrenskraft på marknaden och mot andra intressenter samt att bidra till att vi tillsammans uppnår våra uppsatta bolags mål.


Vi erbjuder en roll där du blir en nyckelspelare i bolagets utveckling och i våra strategiska aktiviteter med våra partners. Vi erbjuder också:

 • Goda möjligheter till delaktighet och att påverka verksamhetens utveckling framåt.
 • Tydlig kommunikation och arbete i ett snabbt växande bolag.
 • En härlig arbetsmiljö med fina kollegor.
 • Kontor centralt beläget på Banérgatan i Stockholm


Vi önskar att du bidrar med:

 • Brinnande intresse för att skapa resultat
 • Erfarenhet av att leda medarbetare
 • Erfarenhet av affärsutveckling


Övrig information
Start: Omgående, intervjuer sker löpande
Plats: Banérgatan 10, centralt i Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare

För frågor angående tjänsten, kontakta Ulrika Linnersjö, 073-151 52 26

Vill du vara med att skapa Sveriges viktigaste företag? Klicka på "Skicka ansökan" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten för sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

Driven Affärsutvecklingschef

Företag Doktor.se
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Dela detta jobb