saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Driven och relationsdriven säljare

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-17

Ansök nu

Driven och relationsdriven säljare

Driven och relationsskapande säljare till Skyltstället i Göteborg!
Vi söker efter en grym säljare/relationsbyggare till vårt team på Skyltstället. Du som älskar att ta kontakt med andra och att driva mot mål. Vi är ett härligt gäng som är en del av konceptbyrån TOCO - Tillsammans & Co där vi samlat experter inom fysisk kommunikation, digital kommunikation, Reklam/Design, E-handel, Event och affärsutveckling i stort och smått. Vi satsar framåt och vi behöver dig som är en glad/positiv, passionerad och ansvarstagande person - du gillar människor, att jobba i team, älskar kunder och försäljning i alla dess former.

Skyltstället Västra Götaland är en del i ett riksomfattande franchise-samarbete. Vi är verksamma inom fysisk kommunikation där vi hjälper företag och organisationer att driva försäljning och kundupplevelser med hjälp av produkter såsom skyltar, vepor, banderoller mm.

Vad handlar rollen om?
Som säljare kommer du att vara ute och besöka både nya och befintliga kunder för att ta reda på hur vi kan skapa värde till deras verksamhet. Du har möjlighet att sälja en helhetslösning och ett koncept, som möjliggör för våra kunder att utveckla sina affärer och kundupplevelse. Du är vår ambassadör ute på fältet, alltid redo att göra det lilla extra!
Viktigt är att du ser på dig själv som säljare, att du älskar att göra affärer. Du vet med dig att du är framåt och modig och alltid går på avslut. Säljprocessen kräver att du är drivande, tar initiativ och kan hjälpa kunden fatta rätt beslut och att du enkelt kan presentera den produkt du säljer, visa på nyttan för köparen och sedan se till att affären stängs, helst på en gång. Du vet att relationer skapar man genom att vara en person som andra gillar och att sälja så att personen du träffar blir just en kund.
I din roll är du konsultativ, nyfiken, skicklig på behovsanalys och affärsmannamässig. Du presenterar kundanpassade lösningar där helhetslösningar, lönsamhet och service står i fokus. Till din hjälp har du ett kompetent, positivt team bestående av teamledare, projektkoordinator, formgivare. För oss är det viktigt med en positiv arbetsmiljö och vi hoppas att ditt engagemang, din glada attityd och känsla för samarbete gör den till och med ännu bättre.

Du har
- Gärna tidigare erfarenhet inom försäljning eller relevant utbildning.
- Flytande kunskaper svenska och engelska
- B-körkort
- Vana vid att arbeta digitalt

Vi erbjuder
- Fast lön med provision
- Sköna lokaler, bra nätverk och starka produkter
- Tjänstebil enlig överenskommelse
- Säljcoaching internt och externt
- Att vara en del i ett växande team som vill ha roligt tillsammans med våra kunder

Läs mer om oss på www.skyltstallet.se eller www.toco.nu

För mer information om tjänsten kontakta Magnus Grentzelius, Försäljningschef
Tel 0739869123. Mail: magnus@elmagroup.se

Dela detta jobb

Driven och relationsdriven säljare

Yobber AB