saljjobb.se

Får du höra att du är driftig och ser möjligheter? Är du social och matintresserad? Ta chansen och sök till Regionansvarig/ Account Manager inom foodservice! 

Rollen
Rollen som Account Manager innebär att du har ett helhetsansvar för befintliga kunder samtidigt som du aktivt bearbetar nya inom ditt givna geografiska område. Du driver hela säljprocessen, från prospektering till avslutad affär. Du träffar kunderna genom besök i deras kök, provluncher, event och på mässor. Du är trygg i att planlägga och räknar på lönsamheten ute hos kund både hos offentliga och privata kunder. Du säljer in menyer, nyheter och följer upp det prioriterade sortimentet. 
Du kommer ingå i ett säljteam på 4 personer och rapportera till Commercial manager foodservice. Tjänsten innebär primärt resor i sydvästra Sverige, från Halmstad upp mot Göteborgsområdet. 

Du erbjuds
En varierande tjänst där du själv kan påverka dina arbetsdagar och kundbesök samt leda utvecklingen i din region. Du kommer bli en del i ett mindre företag där klimatet präglas av lyhördhet och korta beslutsvägar och samtidigt ha en stor koncern i ryggen med alla fördelar det här medför.

Din profil
Din profil
För att lyckas i rollen som Account Manager ser vi gärna att du har följande kvalifikationer;
• Fullgjord gymnasieutbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom sälj, ekonomi eller service management
• Flytande svenska och engelska i både tal och skrift, meriterande kunskap i de nordiska språken
• Goda kunskaper i Officepaketet, meriterande med kunskaper inom CRM-system exempelvis SAP eller Microsoft
• B- körkort
Meriterande erfarenheter sen tidigare är arbete som Account Manager, gärna inom grossist- eller restaurangbranschen. Matintresserad och kunnig i köket är en självklarhet!
Som person ser vi att du är social och kommunikativ och trivs i kontakten med människor. Andra personlighetsdrag som är att föredra i tjänsten som Account Manager är envishet, nyfiken och ett inre driv. Du är resultatinriktad och ser därmed möjligheter och kan vara kreativ för att nå uppsatta mål!

Bra att veta!
Tjänsten som Account Manager är en direktrekrytering på heltid med start enligt överenskommelse.

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten som Account Manager via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Eklund på telefon 040 611 07 70. 
Välkommen med din ansökan!

Logga

DRIVEN REGIONANSVARIG/ ACCOUNT MANAGER PÅ FOODSERVICE!

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-09-03

Ansök nu

Dela detta jobb