saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Driven säljare med stort bilintresse till Kamux Uppsala!

Företag Kamux AB
Ort
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Driven säljare med stort bilintresse till Kamux Uppsala!

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att växa! Vi har idag 23 butiker i Sverige och söker nu ytterligare en medarbetare till vår framgångsrika butik i Uppsala! Som säljare hos oss får du möjlighet att sälja ett brett utbud av begagnade bilar. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt! 

Vi erbjuder dig:

Som säljare hos oss i Uppsala kommer du ingå i ett härligt arbetsteam inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och får en gedigen introduktionsutbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare. 

Arbetsuppgifter:

Huvuduppgiften som säljare hos Kamux är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

Vi söker dig som:

Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Uppsala arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.  

Vi vill att detta passar in på dig:

  • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer 

  • Du är serviceminded

  • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo

  • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter

  • Du har en hög arbetsmoral

  • Du är positiv och omtänksam

  • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs

  • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov

  • Du har B-körkort.

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. 

Ansökan:

Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika team i Uppsala? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt, dock senast den 10 juli. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta Butikschef Wilhelm Kilander, wilhelm.kilander@kamux.se eller Regionchef Johan Lingvall, johan.lingvall@kamux.se  

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Driven säljare med stort bilintresse till Kamux Uppsala!

Kamux AB