saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Driven Säljare Örebro

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

Driven Säljare Örebro

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Örebro Anställningsform: Tillsvidare

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter
Som Utesäljare ansvarar du för eget kundteam, där du genomföra planerade, strukturerade kundbesök både hos nya och befintliga kunder. Målsättningen är att du skall skapa nya avtal, utveckla och bredda försäljningen mot våra befintliga kunder.

Tillsammans med våra tekniska innesäljare, våra butiker och andra stödfunktioner som marknad och logistikavdelning ansvarar du även för att hitta den bästa lösningen för kunden som gör att vår kund i sin tur får en konkurrensfördel. Uthållighet och förmåga att verkligen komma i mål med kunden urskiljer dig som säljare.

Vi söker dig med...
Gymnasiekompetens med inriktning mot elteknik eller motsvarande erfarenheter som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljning från liknade branscher.

För att du skall lyckas i rollen, krävs det att du är bra på att bygga relationer, ansvarsfull, bra på att samarbeta och har stort eget driv. Du måste brinna för uppgiften och ha en inre drivkraft att vilja göra affärer. Uthållighet och kommunikationsförmåga ger dig bra förutsättningar att lyckas. Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan

I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 2022-07-30. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Peter Westman, Regionchef, tfn. +46 70 338 07 84. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Driven Säljare Örebro

Elektroskandia