saljjobb.se

Nicotext bok- och spelförlag söker dig som har ett starkt engagemang för kunder och ser det som en utmaning att främst bearbeta och utveckla nya, men också befintliga kunder i hela Sverige. Just nu söker vi Stockholms bästa B2B-säljare till vårt kontor i centrala Stockholm. Vi är ett litet team där du har en unik möjlighet att utvecklas. Du erbjuds ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder, affärer och en bra gemenskap.

Vi erbjuder

  • Attraktiv lönemodell: fast lön + provision på egen kundportfölj

  • Unik möjlighet att utvecklas 

  • Friskvårdsbidrag

  • Säljtävlingar

  • Ett kul jobb i en kreativ miljö

Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du bearbeta kunder inom utvalda branscher med målsättningen att bygga upp din egen kundportfölj. Försäljningen sker över telefon och via möten, samt med kundmöten i södra och mellersta Sverige två gånger per år, och medverkan på ett par branschmässor. Vi har höga ambitioner och har som målsättning att fördubbla omsättningen de kommande åren.

Du ansvarar för att nå uppsatta mål genom att självständigt driva och utveckla dina kundkontakter, både nya och befintliga. Du håller högt tempo och har ett brinnande intresse för affärer och att hjälpa våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår även att vara kundansvarig för ett antal befintliga kunder.

Bakgrund
Du har arbetat med försäljning i några år och är van att hantera försäljningsprocesser på olika nivåer. Det är meriterande om du har jobbat med nykundsbearbetning. Tjänsten kräver B-körkort.

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss bör du vara mycket driven och självgående. Du är bra på att skapa goda och långsiktiga relationer med kunderna. Som person är du förtroendeingivande och prestigelös. Vi ser gärna att du är en engagerad och lyhörd person som är lösningsorienterad och gillar att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik. Det finns även stora möjligheter till egna kreativa lösningar eller förbättringar.

Information om oss
Vi gör presentböcker, enklare faktaböcker och roliga sällskapsspel. Idag är vi ett team på 3 personer, men vi satsar stort 2020 på att öka omsättning och personalstyrka de kommande åren. Nicotext förlag startades år 2003 i Borås av vännerna Carl-Johan Gadd och Fredrik Colting. Sedan år 2009 har förlaget haft sin bas i Stockholm. Idag sitter vi i Gamla stan i Stockholm på eget kontor.

Skicka in din ansökan via ansök nu-knappen

 

 

 

 

 

 

 

 

logga

DRIVEN SÄLJARE SÖKES AV BOKFÖRLAG

Ansök nu

Dela detta jobb