saljjobb.se

Vill du jobba på ett innovativt och snabbväxande företag? Älskar du försäljning, trivs i telefon och vill skaffa dig en riktigt bra grund för en karriär som Säljare inom B2B så är det här jobbet för dig!

Rollen
Rollen som Säljare arbetar du med försäljning utav InfraSight Labs produkter via telefon och skapar oslagbara helhetslösningar för varje kund. Du prospekterar och bearbetar nya och befintliga kunder som har det gemensamt att de behöver smarta It lösningar. I tjänsten ingår en stor del att boka in dina möten, som mestadels hålls via Skype då kunderna sitter i hela Sverige men även Worl Wide. Du kommer att ingå i ett drivet och fokuserat säljteam där du rapporterar löpande till din försäljningschef. Du kommer också att få en ordentlig utbildning och kontinuerlig coachning och stöttning i ditt säljarbete.

Du erbjuds
På Infrasight Labs hjälper vi människor som arbetar inom IT att bli bättre genom automation, ökad transparens och effektivare samarbeten och våra kunder återfinns främst i Sverige men även World Wide. InfraSight Labs sitter i Minc Västra hamnen i Malmö, som huserar närmare 100 st start up företag och är ett innovationscenter delux. De erbjuder en hög grundlön och årsprovision och har många trevliga förmåner.

InfraSight Labs produkt vScope knyter samman data från flera källor inom IT och gör information lättillgänglig och enkel att förstå. Det leder till förbättrad effektivitet hos teamet, ökad produktivitet och sätter dig i förarsätet för den IT du ansvarar för.

Din profil
Vi söker främst dig som tidigare arbetat med försäljning antingen via telefon eller face2face och vill utvecklas vidare i säljyrket och kontakten med företagskunder.
InfraSight Labs är verksamma i en bransch som ständigt är i förändring och söker dig som är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Har du en teknisk ådra och ett intresse för IT är det meriterande. Vidare är du initiativtagande och handlingskraftig. För att trivas hos InfraSight Labs är du en lagspelare och värdesätter att ha kul på jobbet!

Viktigt i rollen som säljare är att du har ett naturligt affärssinne och förmåga att förstå kundernas behov, för att kunna hitta de bästa lösningarna till kund. Du behöver vara en person med mycket energi och positiv inställning. Att du dessutom är relationsorienterad, serviceminded och duktig på att skapa förtroende ser vi som en självklarhet.


Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Sök redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Martin Amarelle eller Rebecka Eklund på telefonnummer 040- 611 07 70.

Logga

DRIVEN SÄLJARE TILL INFRASIGHT LABS AB!

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2020-02-18

Ansök nu

Dela detta jobb