saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Driven Utesäljare Region Väst

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Driven Utesäljare Region Väst

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vi erbjuder dig
En riktigt spännande utmaning, att tillsammans med kollegorna i regionen utmana omgivningen och driva utvecklingen av Elektroskandias affär runt Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla samt närliggande områden. Du får göra det med kreativitet, uthållighet och målmedvetenhet som dina starkaste hjälpmedel och en global koncern, Sonepar, som backar upp dig i varje steg i processen. Du får utvecklas och utmanas tillsammans med hela ditt team inom Region Väst. För att skapa rätt förutsättningar för dig erbjuder vi den 100-åriga historia av erfarenhet, kompetens och trygghet som Elektroskandia har.

Arbetsuppgifter
Vi på Elektroskandia erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss arbetar du med stort eget ansvar och det är lagets resultat som är det viktigaste.

Som Utesäljare ansvarar du för ditt egna kundteam, där du skall genomföra planerade, strukturerade kundbesök både hos nya och befintliga kunder inom det geografiska området kring Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla med omnejd.

Målsättningen är att du skall utveckla och bredda försäljningen mot såväl nya som befintliga kunder. Tillsammans med våra tekniska innesäljare, butiker och andra stödfunktioner som marknad och logistikavdelning ansvarar du även för att hitta den bästa lösningen så vår kund i sin tur kan få full utväxling på de konkurrensfördelar Elektroskandia erbjuder marknaden. Ambition, uthållighet, målmedvetenhet och förmåga att verkligen komma i mål är det som urskiljer dig som säljare.

Vi söker dig med
Gymnasiekompetens inom elteknik eller erfarenhet från likvärdig bransch. Erfarenhet av säljyrket är meriterande.

Du går igång på utmaningar och ditt inre driv gör att du kanske har lite svårt att acceptera ett nej. För att du skall lyckas i rollen, krävs det att du är bra på att bygga relationer, ansvarsfull, bra på att samarbeta och har stort eget driv.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka 30 juni 2022. Inför en anställning hos oss genomför vi en bakgrundskontroll.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta regionchef Johan Wendel, tlf. 031-869303. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13.   

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Driven Utesäljare Region Väst

Elektroskandia