saljjobb.se

Brinner du för försäljning och trivs i en roll där du får hjälpa kunder att skapa en trygg vardag? Är du bra på att se kunders behov och är lösningsorienterad som person? Då kan du vara en av dem som vi söker för rollen som innesäljare till Verisure i Linköping. Skicka din ansökan redan idag!


Placering: Linköping
Bransch: Försäljning, marknad, reklam
Antal tjänster: 2
Typ av jobb: Rekrytering till företag

Verisure Securitas Direct är Europas ledande leverantör av uppkopplade larm och smarta funktioner för hemmet. Företaget växer snabbt och har idag 2,7 miljoner kunder fördelade över 14 länder i Europa och Sydamerika. Tack vare starkt fokus på kvalité och service är våra 340.000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra och spännande plattform kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du i första hand att använda telefon som verktyg för att bearbeta nya potentiella kunder för Verisure. Genom att vara lyhörd skapar du attraktiva lösningar som på bästa sätt möter kundens behov av larm och säkerhetssystem. Du tar plats i ett nystartat, expansivt team. Här arbetar alla mot samma mål, att bidra till ökad trygghet genom att erbjuda Verisures larmkoncept för privatpersoner.

Anställningen inleds med utbildning och introduktion. Du rapporterar till försäljningschefen, som även ger dig fortlöpande coachning för att du ska få möjlighet att utvecklas i rollen som innesäljare hos Verisure.

Den vi söker

För att långsiktigt bli framgångsrik i rollen som innesäljare är det viktigt att du är bra på att kommunicera, att du trivs med att arbeta mot uppsatta mål och att du gillar utmaningar.

Vi ser även att du har en bra känsla för vad som är god service och har en god förmåga att lyssna på kunder och se deras behov. Har du jobbat med försäljning och service tidigare är det naturligtvis ett plus, men det är inget vi kräver. Om vi upplever att du har rätt personliga egenskaper för jobbet så är det viktigare än allt annat.

Vi söker dig som:

  • är duktig på att kommunicera och ger ett förtroendeingivande intryck
  • vill göra en framgångsrik karriär hos Verisure
  • har goda datorkunskaper
  • behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

Vad kan Verisure erbjuda dig?

  • Härliga kollegor i ett nystartat team
  • Introduktion och löpande coachning av säljchefen
  • Bra utvecklingsmöjligheter
  • Chansen att göra skillnad och påverka resultat
  • Mycket frihet under ansvar

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Verisure med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Lindeberg, tel: 011-19 43 58 eller via mail: hanna.lindeberg@se.experis.com

Vi arbetar med löpande urval så tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Drivna innesäljare till Verisure i Linköping

Företag Manpower
Ort
Utgår

2020-11-05

Ansök nu

Dela detta jobb