saljjobb.se

logga

Drivna sommarjobbare sökes till kundserviceavdelningen i Löddeköpinge

Ansök nu

Drivna sommarjobbare sökes till kundserviceavdelningen i Löddeköpinge

Stockholms Elbolag och dess systerbolag Svealands Elbolag & Cheap Energy söker kundservicemedarbetare inför sommaren. Kontoret ligger i Löddeköpinge och arbetstiderna är måndag till fredag, kl 07:30-16:30. Du ska trivas med högt tempo och kunna många bollar i luften. Du ska brinna för service och för att hjälpa människor. 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är att svara i telefon och hjälpa kunder med deras frågeställningar eller problem, svara på mejl samt arbeta i våra system. Det tillkommer även varierande administrativa arbetsuppgifter. I din roll som kundservicemedarbetare kommer du främst att besvara inkommande samtal om till exempel avtal, priser och fakturor. Fokus i rollen är att leverera hög kundnöjdhet, vilket bidrar till försäljning och effektivitet. Tjänsten passar dig som har en naturlig känsla för service och känner dig bekväm i att kommunicera via telefon och mejl. Vi har ett högt tempo, så vår förhoppning är att du trivs bäst med fartfyllda arbetsdagar. 

Vem är du?

Du ska kunna arbeta såväl individuellt som i grupp. Vi önskar någon som besitter en god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, andra språk är meriterade. 

Du ska ha god datorvana och kunskap inom Office-paketet. Har du tidigare arbetat i system är detta meriterat. Som person brinner du för att hjälpa andra, du ser värdet av att ha nöjda kunder och har fokus på att skapa en bra kundupplevelse. Du är lösningsfokuserad, ansvarstagande och motiveras av att arbeta i en miljö där det är högt tempo.

Om du känner att beskrivningen ovan passar dig så kan vi erbjuda en givande och spännande arbetsplats med snabba beslutsvägar. Vi jobbar hårt men lägger lika stor vikt vid att ha det roligt på jobbet!

Ansökan och Information

Arbetsperiod från 1 juni 2020 (eller enligt överenskommelse) – 14 augusti 2020
Arbetstiderna är vardagar mellan 7:30-16:30

Det finns goda chanser till en fast anställning efter sommaren.

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt då urval sker löpande. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

logga
Drivna sommarjobbare sökes till kundserviceavdelningen i Löddeköpinge

Roi Rekrytering Sverige AB