saljjobb.se

logga

E-handelsexpert

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-11

Ansök nu

E-handelsexpert

Till Gislaveds kommun söker vi en  delprojektledare i ehandelsystem

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Driva delprojektet e - handel
  • Skapa unskap kring e handel
  • Skapa Prislistor
  • Skapa Leverenslistor
  • Bistå med testning av system

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning samt med några års erfarenhet från liknande roll. Du har tidigare arbetat inom detaljhandeln och har du arbetat inom modebranschen är det meriterande. Du har goda IT-kunskaper, är van vid att hantera sociala medier och håller dig uppdaterad kring branschens trender och utveckling. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi tror att du som person är innovativ, ansvarstagande och målinriktad med hög energi. Du känner dig trygg i din roll och du vågar testa nya vägar. Vidare tror vi att du har en ekonomisk förståelse för det arbete du ansvarar för, är serviceinriktad och trivs i en roll med mycket kontakter både internt och externt.

Vi erbjuder:

Ett konsultuppdrag med omgående start på heltid som kommer att pågå i 3-6 månader.

Om Jurek:

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterar karin.thorstensson@jurek.se på karin.thorstensson@jurek.se

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Dela detta jobb

logga
E-handelsexpert

Jurek