saljjobb.se

Ecolab har i över 55 år varit en pålitlig partner inom hygien och rengöring. Våra innovativa lösningar och tjänster täcker många områden. Från hotell och restaurang till livsmedelsproduktion och från sjukhus till skötsel av textilier.  Läs mer om ECOLABs produkter och lösningar på www.se.ecolab.eu                     

Din roll som säljare/servicetekniker     

Du bygger och utvecklar relationerna med dina kunder och ansvarar hela vägen från löpande service/installationer av doseringsutrustningar till nykundsbearbetning. Som servicetekniker har du teknisk förståelse på diskmaskiner och doseringsutrustningar. Du rapporterar till regionchef Syd.

Vem trivs här?
Vi söker dig som är en hjälpsam problemlösare som håller det du lovar och gillar att arbeta och tävla i team. Du drivs av att sälja samt ge bra service till dina kunder. Du ansvarar för att utveckla ditt distrikt och dina kunder vilket kräver att du är strukturerad, ansvarsfull och stresstålig.

Är du positiv och tycker om att arbeta i ett högt tempo kan du också hantera att det ibland dyker upp oväntade situationer. Ditt personliga engagemang för våra kunder visar sig genom att du gör det lilla extra för kunden, du sätter dig in i deras verksamhet och vardag och vägleder dem till bra köp. Något annat som är positivt?

Särskilt meriterande är om du har tidigare dokumenterad erfarenhet från storkök-, hotell-, eller restaurangbranschen och/eller annat kundvårdande arbete.

  • Du har grundläggande datorvana.

  • B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en spännande roll som distriktssäljare i ett team med hög trivsel och laganda. Ecolab är ett företag med anställda inom många funktioner vilket gör att vi kan erbjuda flera karriärmöjligheter oavsett vad du har för bakgrund.

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Halland

För att ansöka, tryck på "Ansök" knappen.

För mer info och ansökan kontakta Tobias Lundström +46 (0)73 0574649 

eller  tobias.lundstrom@ecolab.com

logo

Ecolab söker säljare/servicetekniker till Institutional/Storkök

Företag Ecolab AB
Ort
Utgår

2021-11-11

Ansök nu

Dela detta jobb