saljjobb.se

Elektroskandia söker en Butiksansvarig till Kalmar

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Elektroskandia söker en Butiksansvarig till Kalmar

Vi söker nu en driven Butiksansvarig med intresse för el-teknik, service och utveckling! Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egna insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter!

Arbetsuppgifter

Som butiksansvarig fokuserar du på att sälja företagets produkter samt bistå kunder med teknisk rådgivning. Du arbetar för att ge bästa möjliga stöd för aktiv försäljning till kund i butik och per telefon och tillsammans med dina kollegor försöka uppnå företagets uppsatta mål. I arbetet ingår även en kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder för att informera om företaget samt våra tjänster och erbjudanden.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller erfarenhet förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet av elinstallation är mycket meriterande.

Vi ser att du har breda kunskaper inom branschen med ett intresse för försäljning, där tidigare erfarenheter av försäljning är meriterande.

Goda tekniska kunskaper och intresse för försäljning är avgörande faktorer för att lyckas med arbetsuppgifterna.

Som person ser vi att du har en positiv attityd där du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Det är naturligt för dig att ta initiativ där du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi ser även att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta Säljchef Cristoffer Lundberg, tel: 076 783 49 83. Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström, tel: 040-38 51 13 och Annika Wargén, tel: +46 8 92 35 04.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 maj. Varmt välkommen in med din ansökan!

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 6,3 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.  

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 43 000 personer inom 245 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter. 

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cebebelysning.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern samt har möjligheten att ladda ned företagets Hållbarhetsrapport. 

Dela detta jobb

Elektroskandia söker en Butiksansvarig till Kalmar

Elektroskandia