saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Element Materials Technology AB söker Business Development Manager

Ort
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

Element Materials Technology AB söker Business Development Manager

Skulle du vilja ha en position med stort ansvar där du kan kombinera din tekniska kunskap med försäljning? Då är jobbet som Business Development Manager något för dig!

Du kommer att ansvara för distriktet Linköping med omnejd, och självständigt marknadsföra och sälja hela Elements portfölj av såväl mättekniska- som materialtekniska tjänster. Att långsiktigt knyta kunder till oss samt att utveckla befintliga kundrelationer är två viktiga uppgifter. Du kommer att vara ansvarig för ett antal av våra nyckelkunder, till vilka du säljer hela vårt tjänsteutbud.  Koordinera arbetet från start med framtagning av offerter till att sluta avtal med nya och befintliga kunder är en stor del av din roll.

Med dig in i rollen har du erfarenhet av försäljningsarbete och gott affärsmannaskap, hög energinivå och en förmåga att nosa upp affärer och se kundernas behov. Du är en naturlig nätverksbyggare med en förmåga att skapa, utveckla och vårda kundrelationer. Du kommer att arbeta självständigt och under eget ansvar, men nära vårt Sales- och Marketing team och våra tekniska experter. Du har en ingenjörsutbildning eller annan teknisk bakgrund. Erfarenhet av kvalitetssäkring eller provning från industri, praktiskt så väl som kommersiellt är starkt meriterande.

För att trivas i rollen lockas du av att jobba i ett tillväxtföretag, Vi värderar egenskaper som drivkraft, flexibilitet och målmedvetenhet samt att du trivs i ett prestigelöst klimat där team och engagemang värdesätts högt.

Vill du veta mer?
Kontakta marknadschef Niall Sterling, 0723-91 61 19  alternativt HR chef Kristina Wiberg, 0705-
75 60 06.

Är det här rätt steg i karriären för dig, skicka oss din ansökan via vårt rekryteringsystem senast 15 december 2021.

Dela detta jobb

Element Materials Technology AB söker Business Development Manager

Element Metech AB