saljjobb.se

Företagsinformation
Elos Medtech är en av de större och ledande utvecklings- och produktionspartner inom medicinteknik. Verksamheten bedrivs inom tre affärsområden – Dental, Orthopedics och Life Science. Elos Medtech är specialiserat på utveckling och tillverkning av medicintekniska produkter såsom implantat och operationsinstrument. Vi omsätter över 600 MSEK och är ungefär 570 anställda med verksamhet i Sverige, Danmark, USA och Kina. Elos Medtech är sedan 1989 är noterat på Small Cap, NASDAQ OMX Stockholm AB.

Tjänstebeskrivning
Är du intresserad av ett arbete som är utvecklande och utmanande? Drivs du av att bygga långsiktiga relationer? Då kan det vara dig vi söker.

Som Technical Account Manager kommer du främst att arbeta med kommersiella och tekniska frågeställningar. Du kommer att ta fram offerter, pris- och avtalsförhandla samt driva kundprojekt. Du har kundansvar och den naturliga kontakten med våra kunder där du utvecklar och bygger långsiktiga relationer och lönsamma affärer. Detta gör du i nära samarbete med dina kollegor i Timmersdala men även med vårt globala säljteam och våra fabriker runt om i världen.

Placeringsort är Timmersdala och arbetet är förlagt dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk bakgrund och som har jobbat med kundrelationer. Att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du ansvarstagande, ordningsam och besitter en hög social kompetens. Du har ett personligt driv och trivs i en roll där du får driva ditt eget arbete framåt. Har du ett stort engagemang, motivation och en vilja att utvecklas kommer du passa bra hos oss. Då vi på Elos Medtech värdesätter teamet och samarbetar tätt söker vi dig, en team player, som är prestigelös i ditt arbete och gillar en fartfylld miljö med många utmaningar.

Vad erbjuder vi dig?
En spännande bransch med spännande och tekniskt utmanande produkter som hjälper människor. Härliga kompetenta medarbetare som alla jobbar tillsammans mot samma mål. En fartfylld miljö i ständig förändring. Helheten från det stora bolaget men med flexibiliteten och snabbheten som i det lilla bolaget. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel 072-5133900. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 27/3. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

logga

Elos Medtech söker Technical Account Manager

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Dela detta jobb