saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

En arbetsplats att trivas på - Innesäljare till LindMarkmedia i Kalmar

Ort
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

En arbetsplats att trivas på - Innesäljare till LindMarkmedia i Kalmar

Företagsinformation
Söker du en attraktiv arbetsplats som dessutom erbjuder dig härliga kollegor med stor teamkänsla och gemenskap? Hos oss får du möjlighet att utveckla din säljförmåga, tillsammans med oss och vår coach erbjuder vi dig fantastiska möjligheter. Välkommen att bli en i gänget som Innesäljare hos oss!

Välkommen till ett innovativt säljbolag med bred kompetens som älskar att driva försäljning och skapa tillväxt för våra samarbetspartners. Vi har över tio års erfarenhet av B2B-försäljning inom media och marknadsföring där vi gjort oss omtalade genom hög engagemangsgrad och en stark förmåga att skapa värde för kundens varumärke. Vi har en stark sammanhållning och hos oss blir man snabbt en i laget. Idag är vi ett 20-tal anställda och vi arbetar över med företag i hela södra Sverige, våra kontor finns i Kalmar och Jönköping.

Läs gärna mer om oss: www.lindmarkmedia.se

Tjänstebeskrivning
Som Innesäljare hos oss får du en gedigen säljutbildning och vi ger dig alla förutsättningar för att just du ska lyckas med din försäljning. Vi erbjuder dig säljutbildning, daglig coaching och stöttning av vår coach Micke men också ett närvarande ledarskap av vår kompetenta Sandra. Lägg där till ditt eget personliga driv, engagemang och envishet så kan det bli hur bra som helst!

I denna roll kommer du, tillsammans med närmsta chef, varje månad ta fram en försäljningsbudget som ni också följer upp så att du vet vad som förväntas av dig. Dessutom har du möjlighet att få jobba med en stor frihet under eget ansvar.

Tjänsten är heltid och ska tillsättas omgående, du erbjuds både fast och rörlig lön och placeringsorten i våra fina havsnära lokaler i Kalmar.

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll behöver du inte ha någon säljerfarenhet däremot är ditt driv och engagemang av stor betydelse. Vi har en säljkultur som bygger på laganda där alla stöttar och hjälper varandra att nå våra mål.

Du har egenskaper som kännetecknas av både driv och målfokus, är du dessutom en person som brinner för personlig utveckling då är du den vi söker. Har vi tur kanske du är en person som trivs med att vara på Padelbanan då och då!

Din svenska är god, både i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en uppskattad arbetsplats, med engagerade ledare och drivna medarbetare. Ett av våra mål är att vi ska erbjuda den attraktivaste arbetsplatsen i Kalmar. Vi har en stark sammanhållning och hos oss blir du snabbt en i laget. Idag är vi 20 anställda och arbetar över södra Sverige med kontor i Kalmar och Jönköping.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt, telefon 0734–666 884 eller e-post terese.carlstedt@premier.se.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast söndagen den 17 oktober 2021. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej heller emot ansökningshandlingar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
 

Dela detta jobb

logga
En arbetsplats att trivas på - Innesäljare till LindMarkmedia i Kalmar

Premier Service AB