saljjobb.se

Energisäljare

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Energisäljare

Nu söker vi en relationsskapande Energisäljare till företagskunder

Vill du bli en del av resan mot ett fossilfritt samhälle tillsammans med oss? Vi på Vattenfall har som mål att vi och våra kunder skall kunna verka och leva utan fossila bränslen inom en generation.

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi ett omväxlande arbete med många kontaktytor. Du kommer att ingå i ett engagerat och motiverat team som står inför spännande arbeten i  en värmemarknad med allt tuffare konkurrens där förmågan att förstå och möta kundernas behov i form av nya produkter och tjänster samt bra kundrelationer är kritiska framgångsfaktorer. Vi sitter i nya fräscha lokaler på Evenemangsgatan i Solna ett stenkast från Mall of Scandinavia, hos oss sitter man i öppna landskap med möjlighet till flexibilitet i arbetet. Förutom ett gym på arbetsplatsen och 63 timmars arbetstidsförkortning per år så har vi andra lockande förmåner som exempelvis ett förmånligt pensionsavtal.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Energisäljare
• Din främsta roll är att skapa och bibehålla goda relationer med kunder och intressenter.
• Du kommer att ansvara för och bearbeta befintliga kunder och bredda våra befintliga energiaffärer.
• Utgångspunkten är våra basprodukter Fjärrvärme och Fjärrkyla samt våra tjänster som tex serviceavtal, koldioxidneutral fjärrvärme, SamEnergi, statistiktjänster mm.
• Rollen har ett nära  samarbete med bland annat  produktutveckling, ladd infrastruktur, solceller och elförsäljning. 
• Tjänsten ingår i Värme Sveriges Försäljningsavdelning Sales and Customer Care, inom ett av de tre försäljningsteamen, Customer Care team.

Dina kvalifikation som Energisäljare
Du har en akademisk examen och arbetslivserfarenhet inom försäljning och uppsökande kundverksamhet. Det är meriterande med erfarenhet från energi- och/eller fastighetsbranschen.

Som person är du initiativtagande, affärsmässig, skapar framdrift och når resultat. Du har en mycket god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Du behärskar Svenska och Engelska bra i tal och skrift.

Placeringsort: Stockholm, Solna

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta temaledare för Customer Care, Kajsa Löthman, 072-514 05 78  . För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Shala Jamshid, Shala.Jamshid@vattenfall.com 

Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran H. Jansson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen och du når samtliga via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.   

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 24 Mars 2019 via vår portal. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vår organisation
Vattenfalls affärsenhet Heat Sweden Nordic producerar, distribuerar och säljer värme, ånga, kyla och el. Våra kunder är företag, kommuner, landsting, privata fastighetsägare villakunder och bostadsrättsföreningar. Huvudprodukten är fjärrvärme, som är en enkel, säker, bekväm och tillförlitlig form av uppvärmning. Bränslet består i huvudsak av olika former av biomassa, avfall och torv som ger låga miljöpåverkande utsläpp. Vi är idag omkring 450 medarbetare och omsätter 3 miljarder kronor.

Enheten Sales Swedens ansvar är att bedriva försäljning och marknadsföring, hantera mätvärden och kundrelaterade aktiviteter (exklusive distribution och kundservice), vårda kundrelationerna samt förvalta produkt- och tjänsteportföljen. Våra ca 25 medarbetare finns på sju olika orter. 

Dela detta jobb

Energisäljare

Vattenfall AB