saljjobb.se

Logo

Engagerad marknadskoordinator till AstraZeneca

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

Engagerad marknadskoordinator till AstraZeneca

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en marknadskoordinator till AstraZeneca som ligger i Södertälje. Det är ett vikariat med start 17 juni och som förväntas på under 1 år.

Du kommer att tillhöra bolagets Onkologi-avdelning och supportera teamet med marknad- och säljaktiviteter. Du kommer att planera och samordna såväl interna som externa evenemang, utbildningar och möten. Vidare kommer du att administrera webbshopen och koordinera marknadsmaterial, samt hantera kontakten med byråer. Du kommer även att hantera övrig administration som kan förekomma på avdelningen.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av roller som sälj- eller marknadskoordinator/assistent. Du har en god förmåga att se förbättringsmöjligheter och komma med kreativa lösningar på problem. Du har en stark administrativ förmåga samtidigt som du gillar att ge service.

Du har en god kunskap av att koordinera externa event och prioritera bland flera parallella projekt. Du är flexibel och duktig på att samarbeta med dina kollegor. Du är lyhörd, kommunikativ och har en känsla för detaljer. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Vi erbjuder
Du erbjuds en spännande tjänst på ett etablerat bolag, med goda utvecklingsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos AstraZeneca. Uppdraget är ett vikariat på 1 år. AstraZeneca sitter i Södertälje och tjänsten är på heltid.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta angeliqa.haapanen@jurek.se. Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Notera att vi inte tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Dela detta jobb

Logo
Engagerad marknadskoordinator till AstraZeneca

Jurek Bemanning