saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Engagerad säljare till Borås

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Engagerad säljare till Borås

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vi erbjuder dig
Att få arbeta med ett härligt gäng i en omväxlande och stimulerande miljö i vår butik i Borås. Du kommer att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för den dagliga driften i butiken. I arbetet ingår kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder och att bistå dessa med teknisk information och rådgivning. Vidare ingår även att sköta beställningar, uppackning och påfyllning av varor. Du arbetar hela tiden för att gemensamt med dina kollegor uppnå företagets uppsatta mål.

Vi söker dig som

Vill vara ansiktet utåt för Elektroskandia mot våra kunder i butik. Du är en positiv och engagerad person som har ett genuint intresse av att hjälpa andra. Vi ser gärna att du är utåtriktad och lyhörd inför våra kunders önskemål och har ett stort fokus på att hitta lösningar. Vidare är du bra på att ta initiativ och driva igenom idéer samt motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål och vill se resultat. Du har:

  • Tidigare erfarenhet av försäljning.

  • Kännedom och kunskap om branschen. 

  • Meriterande med gymnasiekompetens inom el/teknik eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

  • Meriterande för tjänsten är erfarenhet av elinstallation.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är den 15 augusti. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Henrik Köster, Säljchef tfn. 031-86 94 90. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. 040 38 51 13.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

 

Dela detta jobb

Engagerad säljare till Borås

Elektroskandia