saljjobb.se

Trivs du när ditt arbete gör livet lättare för andra? Vill du göra skillnad varje dag, på riktigt? Då kan detta vara jobbet för dig!

På Inco jobbar du med renodlad service, ingen merförsäljning ingår i denna tjänsten utan ditt fokus ligger på att ha branschens nöjdaste kunder!

 

Rollen
På Inco arbetar kundtjänstavdelningen varje dag med att erbjuda deras kunder en service utöver det vanliga. Rollen innebär att ta emot inkommande samtal från kunder och hjälpa kunderna med deras frågor som exempelvis abonnemangsfrågor, fakturafrågor och teknisk support. 

Din resa på Inco kommer att börja med en utbildning där du får lära dig allt om branschen du kommer verka i, men även alla system och rutiner du kommer att handskas med på daglig basis.

Incos förhoppning är att du är intresserad av ett långsiktigt arbete där de gärna ser att du som medarbetare utvecklas i rollen och har viljan att ta mer ansvar.

Du erbjuds
Här utlovas en rolig och utvecklande tid i ditt arbetsliv på en välkomnande arbetsplats där personalen värdesätts och investeras i. Företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter där man med tiden kan få mer ansvar mot Incos uppdragsgivare om man visar framfötterna.

• Fasta arbetstider, måndag - fredag 8-17
• Lön enligt kollektivavtal 
• Fina kontorslokaler i centrala Göteborg
• Utvecklingsmöjligheter

Din profil
Vi söker dig som vill ingå i ett team där service och kvalitet är en viktig del i vardagen. Du har eget ansvar för att arbetsuppgifterna blir gjorda vilket ställer krav på att du har egen drivkraft och vågar ta egna initiativ. Vi tror att du är noggrann, serviceinriktad och har viljan att utvecklas på din arbetsplats. Du har en gymnasial utbildning och besitter goda kunskaper inom Danska, Svenska och Engelska.

Intresserad?
Du söker tjänsten som Dansktalande Kundtjänstmedarbetare genom att ladda upp ditt cv och personligt brev nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Inco Marketing har valt att samarbeta med TEMP-TEAM i denna process. Därför sker all kontakt om tjänsten med TEMP-TEAM, Carolina Jensen på tfn 0733-844850.

Logga

ENGAGERADE DANSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL INCO

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Dela detta jobb