saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker nu dig som vill vara med och driva utvecklingen av vår säljorganisation i väst. Vi erbjuder en spännande roll med med mycket frihet och ett stort ansvar där du får vara med på vår tillväxtresa. 

Arbetsuppgifter
Som säljare är din främsta uppgift att söka upp och bearbeta potentiella kunder i regionen och även tidvis i södra Sverige. Ditt uppdrag blir att bearbeta marknaden och ta ett helhetsgrepp genom kartläggning, identifiering av kund och förstå dess behov. Du kommer att projektera, sälja och utforma våra tjänster för både nya och befintliga kunder, som främst består av allmännyttan, fastighetsbolag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Du har ett budgetansvar och kommer att arbeta nära vår produktion och medverka på interna och externa möten. Även LOU upphandlingar förekommer. Du kommer att utgå från kontoret i Göteborg och rapporterar till försäljningsansvarig. I rollen förekommer även resor och övernattningar. På MCM relining har vi korta beslutsvägar och ett stort engagemang genomsyrar hela verksamheten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
• Tidigare har haft ett budgetansvar
• Har teknisk förståelse
• Kan läsa och förstå ritningar
• Har erfarenhet av lösningsorienterad försäljning
• God datavana och goda kunskaper i Office-paketet
• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift
• Är kommunikativ och relationsskapande

För att lyckas i rollen som säljare på MCM relining så tror vi att du är engagerad, målmedveten och kan hålla i flera säljprocesser samtidigt. Du är en relationsskapare och ser möjligheterna med goda och långa relationer. Då rollen innebär ett stort eget ansvar är det en förutsättning att du är självgående och initiativtagande. Vi ser även att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom bygg, VVS eller fastighet. Som person är du  lyhörd, förtroendeingivande och en lagspelare.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningsansvarig Henrik Held via e-post henrik@mcmab.se. 

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via nedan knapp.
Sista ansökningsdatum: 2021-12-30. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Vänta därför inte med din ansökan. 
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid.
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas.

Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss
MCM Relining åtgärdar problem med avloppssystem i och kring fastigheter. Vi erbjuder punktlagning, servicearbeten och totalrenovering av avloppssystem genom relining och utför allt från mindre arbeten till entreprenader av hela bestånd.

Vårt kundlöfte är att det alltid ska vara en trygg, bekväm och ekonomisk lösning att anlita oss. Med över 30 års erfarenhet av avloppsrenoveringar är MCM Relining en trygg partner vid både stora och mindre projekt.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

 

Entreprenadsäljare

Företag Oleter Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-22

Ansök nu

Dela detta jobb