saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

ENVIDAN SÖKER EN MARKNADSKOORDINATOR, SOM BRINNER FÖR KOMMUNIKATION

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

ENVIDAN SÖKER EN MARKNADSKOORDINATOR, SOM BRINNER FÖR KOMMUNIKATION

Kan du kommunicera det komplicerade på ett enkelt sätt och hålla koll på våra sociala medier, nyhetsbrev och hemsidor? Då behöver vi dig som marknadskoordinator med placering på vårt kontor i Helsingborg.

EnviDan är ett skandinaviskt miljöföretag som löser uppgifter inom vatten, avlopp och softwaresystem för kommuner och industrier. Vi söker en marknadskoordinator som kan bidra till lösningen av ett stort antal marknadsföringsuppgifter på den svenska marknaden där du kommer att arbeta för båda våra svenska bolag, EnviDan AB och VA Ingenjörerna. Vi söker dig som vill arbeta strategiskt, taktiskt och operativt. Du måste kunna kommunicera väl i både tal och skrift men du måste också vilja göra mycket annat och vi söker därför en medarbetare som:

  • Kan utveckla och implementera vår svenska marknadsstrategi och årscykel i samarbete med Group Marketing.

  • Kan skriva spännande texter – även om våra bygg- och anläggningsprojekt.

  • Har erfarenhet av att använda sociala medier i ett B2B-perspektiv för flera målgrupper.

  • Kan initiera, planera och genomföra kampanjer med en varierad marknadsföringsmix.

  • Är bra på InDesign och Photoshop

  • Kan producera videos till våra sociala medier, hemsidor m.m.

  • Kan skriva sökmotoroptimerade texter för hemsidor och sociala medier

  • Kan skriva på både svenska och engelska.

STÄLL KRAV, DET GÖR VI

Din utbildning är inte det viktigaste, så länge du har kontroll över din marknadsföringsverktygslåda. Det viktigaste är att du är kreativ och engagerad och tar ansvar för dina uppgifter. Vi arbetar på många fronter samtidigt och du måste se till att de uppgifter du tar dig an kommer i mål. Därför behöver vi en marknadskoordinator som arbetar självständigt och tar initiativ. Det betyder dock inte att du lämnas åt dig själv. Vi hjälper varandra inom Marknadsföring och Kommunikation i EnviDan och kontinuerlig sparring kring arbetsuppgifterna är en naturlig del av vår vardag.

FLEXIBILITET OCH DELAKTIGHET ÄR NYCKELORD I ENVIDAN

Hos oss har vi ”flexibla arbetstider” men det innebär inte mängder med arbetstimmar. Vi arbetar i en energirik men positiv miljö, där vi lever upp till vårt uppdrag och vill ha hela medarbetare med balans mellan arbete och fritid.

Vi ett växande företag och du har därför möjlighet att forma din egen position och utveckla dig själv hos oss.

GÖR SKILLNAD FÖR MILJÖN MED OSS

Vi har kontroll över vårt VARFÖR, och med holistiska hållbara miljölösningar gör EnviDan en positiv skillnad för miljön. Om du vill hjälpa till att få ut historien, skicka oss en ansökan där du berättar hur du kan göra en positiv skillnad hos oss, och skicka ett CV så kan vi enkelt få en överblick över dina erfarenheter och kompetenser.

Du kommer att rapportera till och arbeta på uppdrag av VD i EnviDan AB Mathias Svensson, men en del av din tid kommer du att arbeta på uppdrag av VA Ingenjörerna. Du kommer ingå i EnviDans övergripande Marknads- och kommunikationsavdelning där du, under Marknads- och kommunikationschefen i EnviDan-koncernen, kommer att bidra till att lösa en mängd uppgifter i hela marknadsföringspaletten.

Din primära arbetsplats kommer att vara vårt kontor i Helsingborg, men du måste räkna med regelbundna besök på våra övriga svenska kontor och på vårt huvudkontor i Silkeborg i Danmark.

För kompletterande information om tjänsten, vänligen kontakta VD Mathias Svensson på msv@envidan.se , 070-676 14 70 eller HR Marie Gralén på marie.gralen@envidan.se , 070-6969483.

Skicka in din intresseanmälan så snart som möjligt, vi kommer att göra urvalet löpande.

Du kan också läsa vad några av våra medarbetare säger om att arbeta på EnviDan HÄR.

 

Dela detta jobb

logo
ENVIDAN SÖKER EN MARKNADSKOORDINATOR, SOM BRINNER FÖR KOMMUNIKATION

Workspace Recruit