saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Erfaren kommunikatör sökes till deltidsuppdrag i Uppsala

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

Erfaren kommunikatör sökes till deltidsuppdrag i Uppsala

Är du en erfaren kommunikatör som tycker om att jobba med projekt?
Är du tillgänglig omgående och önskar jobba på deltid? Ta tillfället och sök detta uppdrag!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som kommunikatör kommer att vara till ett av vår kunds utvecklingsprojekt. Uppdraget innebär både strategiskt, taktiskt och operativt kommunikationsarbete för att stödja arbetet med projektet.

Som kommunikatör kommer du att analysera, planera, genomföra och följa upp interna och externa kommunikationsinsatser. Uppdraget omfattar bedömning av kommunikativa utmaningar, kommunikationsplanering, rådgivning, målgruppsanalys, budskapsutformning och kanalval, men också mer operativa arbetsuppgifter för att löpande ge kommunikationsstöd till projektet.

Du kommer ha många kontaktytor både internt och externt. I uppdraget ingår att tillsammans med projektledningen ta fram en kommunikationsplan för arbetet med projektet.

Uppdraget är på halvtid med start omgående och sträcker sig till 2022-12-31.

Viss möjlighet till distansarbete finns.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har:

  • högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller likvärdig utbildning

  • flera års erfarenhet av att arbeta brett med kommunikation i stora och komplexa uppdrag

  • erfarenhet av att kombinera strategiskt helhetstänk med operativa uppgifter

  • erfarenhet av att arbeta konsultativt

Du behöver vara en god skribent samt vara van att producera och publicera målgruppsanpassat innehåll för olika kanaler. Vi ser även att du kan arbeta självständigt samt kunna analysera, prioritera och genomföra kommunikationsinsatser.

Du behöver vara van att snabbt sätta dig in i komplexa frågor, vara öppen och lyhörd, ha förmåga att ta initiativ och sätta i gång aktiviteter samt att ta ansvar för att driva uppdragen i mål på ett strukturerat sätt. Du behöver vara trygg i din yrkesroll och ha god samarbetsförmåga.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunikationsarbete med samhällsbyggnadsfrågor och/eller trafikfrågor samt erfarenhet från offentlig verksamhet.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på 50% i Uppsala under perioden omgående-årsskiftet. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Hannah Olsson på hannah.olsson@jurek.se.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Erfaren kommunikatör sökes till deltidsuppdrag i Uppsala

Jurek