saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Erfaren säljare IT-tjänster

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Erfaren säljare IT-tjänster

Till vårt kontor i Sundbyberg söker vi nu en erfaren säljare som vill vara med och utveckla den svenska verksamheten inom tjänsteområdet managerade IT-tjänster.
 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i ditt arbete att ansvara för att driva och växa direktförsäljningen av managerade IT-tjänster till primärt nya kunder, men också med att utveckla befintliga konton. Centric erbjuder tjänster som Hybrid Workspaces, Cloud Services, support, IT-säkerhet m.m. Centric har datacenter i Stockholm och Oslo.

Du driver affärsprocesserna från initial kontakt till avtal och vidare kundutveckling, självklart har du stöd av specialister och pre-sales från Centrics internationella team. Du samverkar också med andra kollegor inom andra affärsområden i Sverige.

Du blir den första dedikerade säljaren inom området i Sverige och har därför stor möjlighet att påverka både roll och Centrics utveckling inom området. Till din hjälp har du ett stort internationellt team.

 

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att sälja managerade IT-tjänster på den svenska marknaden. Du har en god grundläggande teknisk förståelse men är också van vid att driva kundteam bestående av olika resurser. Du har god förmåga att identifiera behov och driva strategisk kundbearbetning. Du har förmågan att sälja både färdigpaketerade och kundanpassade lösningar.

Rollen kräver mycket god svenska och engelska i både tal och skrift. Du kommer att arbeta nära kollegor i Europa där tjänsteaffären är Centrics huvudverksamhet och har därmed stöd från en stor organisation samtidigt som du har stor möjlighet att påverka.

 

Vad vi erbjuder

På Centric är människorna hjärtat i bolaget och det är människor som skapat Centrics framgång. Därför investerar Centric i personlig och professionell utveckling för sina medarbetare och är måna om att skapa en arbetsmiljö som låter människor blomstra och utvecklas.

I den här tjänsten blir du en mycket viktig nyckelspelare för Centrics IT-tjänsteaffär i Sverige och du arbetar med dedikerade kollegor i en entreprenöriell miljlö. För rollen erbjuds fast lön + bonus samt marknadsmässiga förmåner (Centric har kollektivavtal).

Vårt kontor i Sundbyberg har närhet till pendeltåg, tunnelbana och tvärbana. Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor.Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Vi tillämpar flexibel arbetstid och arbetsplats samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.

Mer om oss
Centric är ett internationellt IT-bolag med fler än 4300 medarbetare och verksamhet i Belgien, Tyskland, Frankrike, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Rumänien, Sverige och Schweiz. Totalt omsätter man cirka 482 miljoner Euro. Mer information hittar du på https://www.centric.eu/se/v%C3%A5rt-erbjudande/it-tj%C3%A4nster/

Dela detta jobb

Logga
Erfaren säljare IT-tjänster

Centric Professionals AB