saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

ERTERAPEUT MED ETT BRINNANDE INTRESSE FÖR FÖRSÄLJNING TILL HBS NORDIC

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-22

Ansök nu

ERTERAPEUT MED ETT BRINNANDE INTRESSE FÖR FÖRSÄLJNING TILL HBS NORDIC

 HBS Nordic arbetar med några av de starkaste salongsmärkena på den nordiska hudvårdsmarknaden – Exuviance, NeoStrata och Heliocare. Vi har gedigen kunskap och stor passion för hudvård vilket genomsyrar vår verksamhet och har gett oss framgång i över 20 år. Tillsammans med våra kunder tillika ambassadörer har vi som mål och mission att hjälpa människor till ett ökat välmående genom att må bra med sin hud. HBS är ett familjeföretag med närmare 50 anställda och huvudkontoret ligger i Malmö, Sverige.

Som säljrepresentant i vårt team ska du inspirera och hjälpa våra kunder att växa och samtidigt attrahera nya att se fördelarna med våra varumärken. Nu letar vi efter en ny medarbetare för den svenska marknaden.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som kan fungera som en riktig affärspartner för att utveckla våra kunder som utgörs av hudvårdssalonger/kliniker. Du kan mycket om hud- och hudvård, älskar försäljning och tycker om att ha ett eget ansvar. Arbetet sker ute hos våra kunder, så du vill och kan resa runt i landet. Förutom att du brinner för försäljning och har ett stort intresse för resultatinriktad hudvård så är det mötet med människor som motiverar dig. Du finner stor glädje i att inspirera andra. Du gillar att lösa problem och vill skapa positiva förändringar hos dem du möter. 

Det är ett krav att du innehar B-körkort.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ansvara för att planera och genomföra affärsutvecklingsmöten med våra kunder på olika orter i landet. En annan central och naturlig uppgift är att bearbeta nya kunder. Du medverkar på mässor samt arrangerar kurser och workshops. Även om du kommer att arbeta mycket på egen hand, är du aldrig ensam. Ett härligt nordiskt säljteam med motiverade kollegor står alltid reda att hjälpa dig. Tillsammans med säljteamet utvecklar du kontinuerligt säljarbetet så att våra kunder får bästa tänkbara service. Vi har också väldigt roligt tillsammans.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Under arbetsveckan möter du kunder i helt olika situationer och med olika utmaningar. För att skapa goda relationer och bra resultat måste du vara öppen, nyfiken och modig. Du ser det som en självklarhet att lära dig nya saker och hålla dig uppdaterad med branschen, nyheter och ingredienser och du delar gärna kunskap och erfarenhet med dina kollegor i teamet. Du tror på dig själv samtidigt som du är ödmjuk. Du lyckas hålla huvudet kallt och är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Du får saker att hända och är medveten om att det som gäller idag kanske inte gäller imorgon. Datorvana och praktiska kunskaper i Excel och i PowerPoint är en självklarhet.

Anställningen är på heltid. Du har kunder i södra Sverige men även i andra delar av landet och du reser cirka 50+ dagar om året för att besöka dina kunder. Du utgår hemifrån eller från vårt huvudkontor. Vi ser en fördel om du bor i södra Sverige och gärna i närheten av Malmö med omnejd.
 
Önskar du vara vårt ansikte utåt och utveckla våra kunder på ett personligt, engagerat och professionellt sätt? Då är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten och berätta mer om dig själv. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

LÅTER DETTA SOM EN INTRESSANT TJÄNST FÖR DIG?

Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström – jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se

 

Dela detta jobb

logo
ERTERAPEUT MED ETT BRINNANDE INTRESSE FÖR FÖRSÄLJNING TILL HBS NORDIC

Workspace Recruit