saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Exportsäljare till Forsstrom

Ort
Kategorier
Utgår

2023-01-06

Ansök nu

Exportsäljare till Forsstrom

Om företaget
Företaget Forsstrom finns i Lysekil, på den svenska västkusten sedan 1970. Alla avdelningar för utveckling, design, programmering, montering, marknadsföring, försäljning och eftermarknad finns på huvudkontoret. Stor del av personalen har arbetat på företaget i många år och vi har lång erfarenhet av HF-svetsmaskiner och stor kunskap i hur man bäst använder dem.
I Lysekil har vi inte enbart maskintillverkning, utan också Forsstrom HF Demo Center där man kan lära sig mer om HF-maskiner, göra testsvetsningar och tillverka prototyper.
Läs gärna mer www.forsstrom.com/sv/

Dina arbetsuppgifter
Som Exportsäljare hos oss på Forsstrom ansvarar du för din egen marknad och dina agenter, Du verkar för att utveckla och fördjupa våra affärsmässiga relationer, du har även budgetansvar för din marknad.
Du har till uppgift att hjälpa den lokala agenten i sin offertprocess fram till signerat avtal. Du har en stark drivkraft och vilja att alltid utveckla ditt affärsmannaskap. Du agerar vid behov även teknisk support mot agent och kund samt ansvarar för lokala mässor och uppföljning av dessa. Du deltar också vid demonstrationer digitalt eller på plats hos kund.
Vi söker dig med god teknisk förståelse och med erfarenhet av exportförsäljning, du trivs med att resa i tjänsten och du bör räkna med ca 30 resdagar per år.


Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du är en person med en god social förmåga och ett stort tekniskt intresse.
Engelska i tal och skrift.
Tyska i tal och skrift.
Franska i tal och skrift är meriterande
Du har goda datorkunskaper, hanterar du programmet Monitor är detta meriterande.
Körkort B.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll i ett mycket välskött och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke, du har din fasta plats på kontoret i vackra Lysekil.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen 070- 7858647 alt Jonas Hagman 072-2409957. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2022-11-14. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!
 

 

Dela detta jobb

logga
Exportsäljare till Forsstrom

Premier Service AB