saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Extrajobb som marknadsundersökare cirka 15-20 timmar i veckan

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-15

Ansök nu

Extrajobb som marknadsundersökare cirka 15-20 timmar i veckan

Telefonen och datorn kommer att vara dina främsta verktyg när du undersöker företagets konsumentproduktion. Som kundundersökare erbjuds du möjligheten att bidra till företagets framväxt samtidigt som du drygar ut studentkassan. Få värdefull erfarenhet där du lär dig om relationer och kundupplevelser! Detta är ett deltidsjobb på cirka 1 månad men kan komma att förlängas!

Om tjänsten

Konsten att ställa rätt frågor är viktigt speciellt i rollen som marknadsundersökare. Du kommer att ringa till befintliga kunder och undersöka frågor som exempelvis; vilken upplevelse fick du av vår kund, vad är snabb leverans enligt dig och så vidare med syfte att undersöka hur svaren skiljer sig mellan företag och branscher. Utifrån ditt arbete och de uppgifter du samlar in får du möjlighten att hjälpa ett stort företag att bli ännu större.

Du erbjuds

 • En gedigen upplärning av kompetenta kollegor

 • Möjligheten att arbeta hemifrån cirka 15 timmar i veckan

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer innebära att kartlägga hur företagets befintliga kunder ser på företaget idag och framtiden. Du kommer att få tillgång till färdiga kundregister där din uppgift kommer vara att ringa och samla in kvalitativ data utifrån färdiga frågeformulär. Kunderna kommer att vara informerade att du ringer och varje samtal räknas ta 30 minuter inklusive sammanfattning av samtalet. Målet är att ringa 50 kunder under 1 månad.

Kunderna befinner sig i hela Norden och det är därför viktigt att kunna kommunicera på engelska. När informationen är insamlad kommer du att sammanställa och skicka vidare till kund.

Vi söker dig som

 • Studerar i en takt om minst 50% på universitet eller högskola

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

 • Har ett flexibelt schema

 • Kan arbeta ca 15–20 timmar i veckan

 • Har en egen dator och telefon som kan användas under arbetstimmarna

Meriterande

 • Studerar till civilingenjör eller civilekonom

 • Tidigare erfarenhet av kundundersökningar

 • Flytande i norska, danska eller finska

För att lyckas i rollen är du som person uppmärksam och tillmötesgående i kunddialog. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra och sätter alltid kunden i fokus. Du har god känsla för service och levererar alltid ett gott bemötande gentemot kunder. Vidare är du kommunikativ i tal och skrift, detta då du kommer att bemöta kunder både över telefon och mail.

Övrig information

 • Start: 2021–22/11

 • Omfattning: Deltid, cirka 15–20 timmar i veckan

 • Placering: Stockholm, flexibel arbetsplats

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Extrajobb som marknadsundersökare cirka 15-20 timmar i veckan

Academic Work