saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Extrajobb under julperiod

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

Extrajobb under julperiod

Är du student och vill jobba extra? Här erbjuds du chansen att jobba under jul- och nyårsledigheten. Ta chansen till att spetsa CV:t med ytterligare en arbetslivserfarenhet samtidigt som du tjänar extra pengar.

Om tjänsten

Vi förmedlar kontinuerligt tjänster på inom service och administration under högtider, och söker dig som vill ha ett extra arbete under julperioden. Om dina kompetenser och erfarenheter matchar våra kunders behov har du stora möjligheter att få ett nytt jobb snabbt och smidigt. Vi gör alltid urval baserat på kompetens och erfarenhet.

Du kommer att vara anställd som konsult hos Bravura och arbeta hos någon av våra kunder. Uppdraget är på heltid eller deltid och längden på uppdraget baseras på företagets behov. Genom att söka denna tjänst blir du matchad mot lediga uppdrag som kan passa din profil. Exempel på aktuella branscher som uppdragen gäller är logistik, transport och telekom.

Om företaget

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Arbetsuppgifter

På Bravura har vi behov av jul- och nyårsbemanning med fokus på orderhantering, administration och kundtjänst. Behovet av studenter som vill arbeta är stort under denna period och därför träffar vi gärna dig i förebyggande syfte.

Vi träffar löpande intressanta talanger på förutsättningslösa intervjuer. Sök därför denna tjänst för att bli tillgänglig för jobberbjudanden som kan vara en bra match för dig i framtiden. Har du en intressant profil kommer vi ta kontakt med dig inom kort!

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Meriterande med erfarenhet inom kundservice / kundbemötande eller administration / orderhantering
• Pågående gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning
• Flytande språkkunskaper i svenska, muntligt såväl som skriftligt

För att lyckas inom detta område tror vi att du är ytterst serviceinriktad och trivs i en roll vars främsta syfte är att underlätta och stötta medarbetare och övriga i organisationen. Vi tror att du är social, kommunikativ och kopplat till administrativa uppgifter värdesätter du noggrannhet och struktur.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
Extrajobb under julperiod

Bravura