saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Facebook/Instagram Paid Specialist till SoScale Media!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-01-07

Ansök nu

Facebook/Instagram Paid Specialist till SoScale Media!

Är du en driven och självgående person som vill arbeta med digital annonsering? Brinner du för kreativ frihet och att driva dina egna kundprocesser? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig. Vår kund SoScale Media söker nu en ny stjärna till teamet. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten

Vår kund SoScale Media är en annonseringsbyrå med erfarenhet av att bygga varumärken online via betald annonsering. På SoScale Media andas de digital annonsering och med deras expertis så har de skapat rysande resultat bland deras kunder. Struktur och systematiska processer är något de brinner för. SoScales kunder ska veta vad som spenderas, genereras eller vilka annonser som ligger ute via deras toppmoderna verktyg.

För vår kunds räkning söker vi nu en Facebook/Instagram Paid Specialist som på egen hand ska driva sina egna kundprocesser. Som Facebook/Instagram Paid Specialist på SoScale erbjuds du total kreativ frihet under ansvar i annonseringssamarbetet med dina kunder. Du kommer få en onboarding och ha regelbundna mötesavstämningar med grundaren och resterande team men därefter driva dina kundprocesser självständigt. I rollen kan du välja att sitta på kontoret i Stockholm eller utföra arbetet helt på distans.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete som Facebook/Instagram Paid Specialist är du ansvarig för hela marknadsföringsplanen och den digitala annonseringen med dina kunder från ax till limpa.

Du arbetar fokuserat med hur du kan öka kundbasen och dess användande och arbetar med att testa och designa olika upplägg för att sedan analysera för att dra slutsatser om hur du på bästa sätt kan optimera och förbättra resultaten för det uppsatta målet.

Vi söker dig som

  • Utbildning inom marknadsföring
  • Praktisk erfarenhet av att tidigare ha jobbat med digital annonsering
  • Talar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift

Det är meriterande om du

  • Har arbetat som konsult inom marknadsföring tidigare
  • Har erfarenhet av e-handel
  • Har jobbat med B2B annonsering
  • Har drivit någon form av egen verksamhet inom branschen

Som person ser vi att du är en driven, självgående och strukturerad person som brinner för att arbeta kreativt. Du har en passion för marknadsföring och motiveras av att driva dina egna samarbeten med dina kunder.

Information om företaget

Läs mer om SoScale Media här.

Dela detta jobb

Facebook/Instagram Paid Specialist till SoScale Media!

Academic Work