saljjobb.se

s

Fältsäljare

Ort
Utgår

2021-11-25

Ansök nu

Fältsäljare

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

ATG söker en Fältsäljare

Som fältsäljare hos oss arbetar du med att optimera försäljningen i butikerna samt på trav- och galoppbanorna. Du säkerställer att ATG är en stark leverantör mot dagligvaruhandeln och servicehandeln. Du kommer planera och utföra säljaktiviteter, hålla utbildningar för butiker samt tillse lönsamhet och synlighet i butiker mot konsument. För att lyckas behöver du vara målmedveten, samt ha en god känsla för kvalité och service.

Aktuellt distrikt är Sundvall med omnejd, du utgår från hemmet och distriktssäljare över hela landet.

Vi söker dig som:
-Har några års erfarenhet som fältsäljare och gärna med erfarenhet från butik
-Är kreativ och innovativ och ser nya möjligheter
-Behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift
-Mycket goda kunskaper i Officepaket och god datorvana
-Det är en fördel om du har ett intresse för trav och spel

Om mig – rekryterande chef David Sandberg, Teamleader Field Sales
Jag heter David Sandberg och har arbetat på ATG i drygt fyra år.
Mina största kompetenser och tillgångar finns i mitt sätt att kommunicera, bygga långvariga och solida relationer och vara genuint intresserad av varje individ i laget jag spelar i. Jag arbetar dagligen på att bli en ännu bättre ledare, där min filosofi är att medarbetarna i gruppen är stjärnorna och jag ska ge dem bästa möjliga förutsättningar för att lyckas.

Vi inom Field Sales älskar vårt arbete som innebär att få butikssäljare att växa i sina roller samtidigt som vi säkrar vårt koncept och skapar mervärde. Här arbetar vi dagligen intensivt i butik och i högt tempo men gör det med stort hjärta, humor och god kommunikation.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, mestadels dagtid men även kvällsarbete förekommer.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Annika Englund, ansvarig rekryterare på annika.englund@atg.se eller David Sandberg, david.sandberg@atg.se.

Observera att rekrytering sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Läs mer om ATG på vår hemsida: https://omatg.se/

Historien om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!    

Dela detta jobb

s
Fältsäljare

AB Trav och Galopp ( ATG )