saljjobb.se

Vi på Instore Business AB får löpande in nya spännande projekt från våra kunder i leverantörsledet inom Svensk Dagligvaruhandel. Till dessa tidsbegränsade uppdrag söker vi löpande nya fältsäljare inom Dagligvaruhandeln och Servicehandeln över hela Sverige. Uppdragen varierar stort i karaktär och syfte t.ex. nyhetslanceringar, kampanjer, kategori eller distributionsprojekt. De varierar också stort i tid - allt från en vecka till ett halvår, men oavsett längden på uppdraget är tjänstens omfattning alltid heltid.

Instore Business söker Fältsäljare till distrikt Norra Stockholm till Distributionsprojekt för kvällstidningarna:

Då vår duktiga säljare på distrikt Norra Stockholm nu valt att gå vidare mot nya utmaningar söker vi nu hans ersättare i vårt projekt för Kvällstidningarna.

Din roll

Som fältsäljare för Instore Business AB representerar du alltid den aktuella uppdragsgivaren och dess varumärken ute i butikerna.
Du är uppdragsgivarens ambassadör på fältet.

Ditt uppdrag är tids och resultat bestämt, där syfte och mål med besöken i butikerna är tydligt. Du planerar och genomför dina besök på givet distrikt - allt för att hålla tidsramarna och nå resultaten.  Ditt engagemang och din personlighet lägger grunden för goda relationer mellan dig, butikerna och uppdragsgivaren och deras varumärken.

Uppdraget omfattar heltid måndag-fredag, och uppdraget startar redan måndagen den 9:e mars 2020 därav kort ansökningstid.
Uppdraget tillika anställningen pågår till och med 5:e Juli 2020 med stor möjlighet till förlängning.

Du kommer arbeta med kvällstidningarna - Aftonbladet och Expressen och deras olika magasin. Uppdraget är att besöka ett antal förutbestämda butiker för att bland annat säkerställa att kvällstidningarnas produkter har sina givna platser i butikerna, och att löpsedlarna exponeras på ett bra sätt - allt för att öka distributionen och butikernas tidningsförsäljning.  

Din bakgrund

Vi tror att du är i början av din karriär och är nyfiken på, eller vill vidareutveckla dig i rollen som fältsäljare. Att du tycker om Service och Försäljning tar vi för självklart, och att du har någon sorts erfarenhet av försäljning och/eller service.
Det är självklart meriterande om du arbetat inom svensk Dagligvaruhandel tidigare.

Du har genomfört gymnasium i ryggsäcken, och B-körkort är ett krav för att du ska kunna ta dig an en tjänst som denna.

Som person är du utåtriktad och du tycker om att knyta nya kontakter. Du gillar att ha ordning och reda, och du har förmågan att strukturera och planera din tid och dina arbetsuppgifter. Du känner dig trygg och bekväm med att ibland hjälpa kunden fatta beslut.

Vi erbjuder

Anställningen påbörjas med introduktion där Du får bekanta dig med oss på Instore Business, dina kollegor på fältet, och självklart Aftonbladet och Expressen. Genom hela uppdraget får du coachning av uppdragets ansvariga säljledare.
Vi går igenom det aktuella uppdragets karaktär, syfte och mål.  Du utrustas även med alla verktyg som behövs för att kunna genomföra uppdraget på allra bästa sätt såsom: Tjänstebil, Ipad med säljstöd och rapporteringssystem samt sälj och marknadsmaterial.

Ansökan och kontaktperson  

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via post eller mail, ansökan skickas in genom att ansöka via sök-länken/Knappen.

Har du frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare: liselott.hallstensson@instorebusiness.se 

Sista ansökningsdagen är den 1/3-20

Instore Business AB - ett företag grundat 2005 av människor, för människor och organisationer i leverantörsledet inom FMCG och Dagligvaruhandeln. Vårt mål är att vara våra kunders självklara val då de har behov av extern branscherfarenhet inom försäljning, säljledning, organisationsutveckling och kompetensförsörjning. Vi hjälper till att verkställa våra kunders strategier - kort och gott.

Logga

Fältsäljare, Distributionsuppdrag för Kvällstidningarna, Stockholm Norr

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Dela detta jobb