saljjobb.se

Peoples Choice AB är ca 35 anställda med en omsättning på ca 250 miljoner SEK. Företaget marknadsför och säljer, med stor framgång, varumärket Celsius till dagligvaru-, service-, fackhandeln samt gym. 

Vi på Peoples Choice AB brinner för att inspirera och motivera andra människor till en hälsosam livsstil. Därför har vi valt att distribuera en innovativ hälsoprodukt. Våra värderingar är att produkterna vi distribuerar skall vara hälsosamma, smaka gott och fylla en funktion. 
Vänligen läs mera på 
celsiussverige.se 

I syfte att fortsätta vår framgångsresa behöver vi förstärka organisationen med ytterligare en säljare

Instore Business söker för People's Choice's räkning : Fältsäljare till distrikt Småland & Öland med lämplig utgångsort Växjö.

Rollen

Som Säljare är du butikernas samarbetspartner, gör behovsanalyser, presenterar kampanjer, föreslår aktiviteter och demonstrationer samt diskuterar lönsamhet för de varor du säljer. Som Säljare ansvarar du för bearbetning och försäljning av Celsius produkter mot Dagligvaruhandeln i Småland och Öland. Säljaren kommer att arbeta mot tydliga budgetar gällande distribution, nyheter, kylar osv. 

Du som säljare

För att klara av dina arbetsuppgifter bör du ha gymnasial utbildning med inriktning på ekonomi och marknadsföring, tidigare säljerfarenhet från dagligvarubranschen samt dokumenterat goda datakunskaper. Du är engagerad i det du gör, resultat och målinriktad, en lagspelare med en förmåga att skapa goda och långsiktiga kundrelationer, samt god planeringsförmåga. 

Vi erbjuder

Peoples Choice AB erbjuder ett bra förmånspaket med tjänstebil och friskvårdsbidrag. Det är också viktigt att du har en livsfilosofi som överensstämmer med Celcius och att du en hälsosam och aktiv livsstil. Vill du vara en del av vår fantastiska resa ? 

Omfattning: Heltid
Anställningen: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning 

Tillträde: Snarast

Sista ansökningsdagen:2 Juni 2019

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen - så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Teamleader Simon Wallin på telefon 0708-607991.

Vänligen observera att vi inte tar emot några ansökningar via post eller mail - ansökan skickas in/registreras via sök-länken kopplad till annonsen.


Instore Business AB - ett företag grundat 2005 av människor, för människor och organisationer i leverantörsledet inom FMCG och Dagligvaruhandeln. Vårt mål är att vara våra kunders självklara val då de har behov av extern branscherfarenhet inom försäljning, säljledning, organisationsutveckling och kompetensförsörjning. Vi hjälper till att verkställa våra kunders strategier - kort och gott. 

Kontakta oss

Liselott Nejdeblad Hallstensson
+46702486990
liselott.hallstensson@instorebusiness.se

Fältsäljare, Distrikt Småland & Öland - Peoples Choice AB

Ort
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Dela detta jobb