saljjobb.se

Drivs du av ”att göra skillnad”? Vill du bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle genom att tillgängliggöra ekologiska produkter? Då passar du in hos oss!  Vår mission är att vara den självklara säljpartnern för ekologiska varumärken. Som ytterligare ett led i vårt hållbarhetsarbete är vi på Ekologiska säljbolaget även KRAV-certifierade som företag.

Instore Business söker för Ekologiska Säljbolagets räkning:

Driven säljare som vill utvecklas inom försäljning till distrikt Västra Götaland med lämplig utgångsort Trollhättan med omnejd.

Vi på Ekologiska Säljbolaget växer och det är vi mycket glada och stolta över.  

Vi erbjuder:

Som anställd hos oss kommer du jobba med försäljning och samtidigt ges du möjligheten att utveckla ditt intresse för ekologiska livsmedel, hållbarhet och klimatfrågor, genom nära kontakt med våra uppdragsgivare. Du genomgår även en KRAV-utbildning för att lättare kunna ge bra information om ekologiskt.

För att du ska trivas, så tror vi att du är väldigt stimulerad av försäljning och att uppnå överenskomna mål, gillar att förhandla, är nytänkande samt att du, precis som vi, är intresserad av ekologisk mat.

Vi söker:

Vi ser att du har följande egenskaper:

• Erfarenhet som fältsäljare inom dagligvaruhandeln.

• Starkt intresse för ekologiska produkter, hälsa och miljöfrågor.

• Ett stort engagemang för försäljning, är positiv & trivs med ett högt tempo.

• God planeringsförmåga och är självständig.

Dina arbetsuppgifter:

Bearbeta och utveckla butikerna inom ICA, Coop, Axfood och Bergendahls, för att på kort och lång sikt uppnå bästa möjliga resultat. Vi hjälper butiker med att sälja mer ur butiken och därigenom bygga försäljning av ekologiska produkter samt öka lönsamheten.

Tjänsten ären tillsvidaretjänst, med inledande 6 månaders provanställning.

Lämplig bostadsort: Trollhättan med omnejd.

Körkort är ett krav.

Nyfiken? Sök nu!

Ansökan:

Vi går igenom ansökningar löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen - så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
Sista ansökningsdagen är 22 september 2019.

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via post eller mail - skicka in din ansökan via länken/knappen - "sök tjänsten"

För mer information om företaget och uppdragsgivare, gå in på hemsidan: www.ekologiskasaljbolaget.se

Vid frågor om tjänsten kontakta Säljchef Marcus Ross, mail: marcus@ekologiskasaljbolaget.se eller på telefon: 070-654 33 09.

Instore Business AB - ett företag grundat 2005 av människor, för människor och organisationer i leverantörsledet inom FMCG och Dagligvaruhandeln. Vårt mål är att vara våra kunders självklara val då de har behov av extern branscherfarenhet inom försäljning, säljledning, organisationsutveckling och kompetensförsörjning. Vi hjälper till att verkställa våra kunders strategier - kort och gott. 

Kontakta oss

Liselott Nejdeblad Hallstensson
+46702486990
liselott.hallstensson@instorebusiness.se

Marcus Ros
+46 70 654 33 09
marcus@ekologiskasaljbolaget.se

LinkedIn: Instore Business AB

Sista ansökningsdag:
2019-09-22 

Fältsäljare DVH Västra Götaland - Ekologiska Säljbolaget

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Dela detta jobb