saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

FÄLTSÄLJARE FÖR BUGATTI TILL TRESTADOMRÅDET­.

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2022-08-29

Ansök nu

FÄLTSÄLJARE FÖR BUGATTI TILL TRESTADOMRÅDET­.

Känner du att du har mer inom dig och att du inte nått dit du ville eller tjänar det du borde? Är du en driven person med intresse för försäljning? Det här är ett roligt, spännande och lönsamt jobb.

Din vardag

Du kommer att arbeta med försäljning till företag, träffa våra befintliga kunder och kontakta nya. Du representerar Bugatti, Arctic Zone, Steakchamp med flera och kommer att hantera hela processen från kontakt och bokning till försäljning. Kollektionen du arbetar med är spännande och innehåller bland annat ett antal världspatent. Huvudkontoret är placerat intill Karlskrona i Blekinge.

Vem är du?

Vi söker dig som är kreativ och vill jobba med de bästa i branschen. Tidigare erfarenhet av försäljning, gärna till företag, är ett plus. Det är också bra om du arbetat med kundrelationer och har ett bra kontaktnät med företag i regionen. Med regionen menar vi trestadsområdet men även från Strömstad till Göteborg.

Vad kan SP & VI erbjuda dig?

Kanske är det Sveriges starkaste säljteam? Diplomerande utbildningar ingår i arbetet liksom alla de förutsättningar en vaken säljare söker. 9 veckors semester, tjänstebil och all teknisk utrustning ingår. Bolaget erbjuder en fördomsfri och rolig arbetsmiljö med visionen att alltid vara bäst i Sverige. Du har fast lön samt provision, bonus och tjänstepension. Ingångslönen baseras på arbetslivserfarenhet. 

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar SP & VI med Nexer Recruit och får du tjänsten kommer du att bli anställd hos SP & VI. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 0730–846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com  Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-08-14. 

Om SP & VI

Bolaget bildades 1973 och är Sveriges största uppsökande leverantör av företagspresenter. Vi representerar bland annat Bugatti, Arctic Zone, Steakchamp, Eisch, L’appartement och Kosta Boda. På kontor och lager arbetar 10 personer och säljteamet består av 12 tjejer och 8 killar som reser och bor över hela Sverige. SP & VI arbetar efter en vision som syftar till att alla ska må bra och där vi alltid stöttar varandra för gemensam framgång. Här är varje medarbetare lika på riktigt och varje kund ska mötas av kvalité, passion och kunskap.   

Dela detta jobb

logo
FÄLTSÄLJARE FÖR BUGATTI TILL TRESTADOMRÅDET­.

Nexer Recruit