saljjobb.se

Logga

Fältsäljare Järnvaror - Bygg

Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Fältsäljare Järnvaror - Bygg

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som fältsäljare bygg innebär såväl nykundsbearbetning som merförsäljning av järnvaror och förnödenheter till redan befintliga kunder. Det geografiska området omfattar Storgöteborg med omnejd.

Du kommer huvudsakligen att vara ute på fältet med uppdrag att sälja och serva proffskundernas behov av järnvaror, förnödenheter och tillhörande tjänster. Uppdraget innefattar uppsökande verksamhet, offerering/ordermottagning och som stöd har du innesäljare som sköter orderläggning och leveransbevakning. Du kommer att ha en egen försäljningsbudget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker det är roligt att sälja och göra affärer i ett högt tempo. Du är serviceinriktad, har stor drivkraft samt har kunskap om och erfarenhet från järnhandel och förnödenheter. Erfarenhet från fältbearbetning är ett krav och från storkundsbearbetning en merit.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering i Helsingborg eller Landskrona.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Säljchef Jonas Assarsson på telefonnummer 042- 38 31 06

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome Byggvaror & Träteknik ingår i Deromegruppen och bedriver bygg- och järnhandelsverksamhet på flertalet egna anläggningar i syd och västsverige samt tillverkar prefabricerade byggkomponenter och takstolar i Sverige och Osloregionen. Deromegruppen sysselsätter 2 000 anställda och beräknas omsätta 7,5 miljarder kronor under 2018. Verksamheterna omfattar allt från skog till färdigt hus.

Dela detta jobb

Logga
Fältsäljare Järnvaror - Bygg

Derome Byggvaror & Träteknik AB