saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Fältsäljare till Kategoriprojekt inom DVH för Kockens, Stockholm

Ort
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Fältsäljare till Kategoriprojekt inom DVH för Kockens, Stockholm

Vi på Instore Business AB får löpande in nya spännande projekt från våra kunder i leverantörsledet inom Svensk Dagligvaruhandel. Till dessa tidsbegränsade uppdrag söker vi löpande nya fältsäljare inom Dagligvaruhandeln, Servicehandeln och Foodservice över hela Sverige. Uppdragen varierar stort i karaktär och syfte t.ex. nyhetslanseringar, kampanjer, kategori eller distributionsprojekt. De varierar också stort i tid - allt från en vecka till ett halvår, men oavsett längden på uppdraget är tjänstens omfattning alltid heltid.

För Kategoriprojekt inom Dagligvaruhandeln söker vi nu: Fältsäljare till distrikt  Stockholm

Din roll som

Som fältsäljare för Instore Business AB representerar du alltid den aktuella uppdragsgivaren och dess varumärken ute i butikerna. Du är uppdragsgivarens ambassadör på fältet. Ditt uppdrag är tids och resultat bestämt, och syfte och mål med besöken i butikerna eller restaurangerna är tydligt.

Du planerar och genomför dina besök på givet distrikt - allt för att hålla tidsramarna och nå resultaten. 

Ditt engagemang och din personlighet lägger grunden för goda relationer mellan dig, butikerna, och uppdragsgivaren och deras varumärken.

Uppdraget tillika anställningen omfattar heltid,  måndag-fredag kl. 8:00-17:00, från och med  22/8-2022 till och med 16/9-2022.

I detta specifika uppdraget kommer du att representera Kockens och deras varumärke. Uppdraget är att besöka ett antal förutbestämda butiker för att säkerställa att vår uppdragsgivares produkter finns representerade i Butikernas sortiment, allt för att öka distributionen och försäljningen i kategorin.

Din bakgrund

Vi tror att du har erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandeln och vill vidareutveckla dig i rollen som fältsäljare.

Att du tycker om Service och Försäljning tar vi för självklart, och att du har någon sorts erfarenhet av försäljning och/eller service. Det är självklart meriterande om du arbetat inom svensk Dagligvaruhandel eller restaurangbranschen tidigare.

Du har genomfört gymnasium i ryggsäcken, och B-körkort är ett krav för att du ska kunna ta dig an en tjänst som denna.

Som person är du utåtriktad och du tycker om att knyta nya kontakter. Du gillar att ha ordning och reda, och du har förmågan att strukturera och planera din tid och dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Anställningen påbörjas med introduktion i Stockholm där Du får bekanta dig med företaget och de produkter som du ska representera. Genom hela uppdraget får du coachning av uppdragets ansvariga säljledare.

Vi går igenom det aktuella uppdragets karaktär, syfte och mål. 

Du utrustas även med alla verktyg som behövs för att kunna genomföra uppdraget på allra bästa sätt såsom:
Tjänstebil och drivmedel, Ipad med säljstöd och rapporteringssystem samt sälj och marknadsmaterial.

Ansökan:
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via post eller mail, ansökan skickas in genom att ansöka via länken nedan.

Sista ansökningsdag: 2022-07-10, intervjuer äger rum via Teams under vecka 29.

 

Dela detta jobb

Logga
Fältsäljare till Kategoriprojekt inom DVH för Kockens, Stockholm

Instore Business AB