saljjobb.se

Vi på Instore Business AB får löpande in nya spännande projekt från våra kunder i leverantörsledet inom Svensk Dagligvaruhandel. Till dessa tidsbegränsade uppdrag söker vi löpande nya fältsäljare inom Dagligvaruhandeln, Servicehandeln och Foodservice över hela Sverige. Uppdragen varierar stort i karaktär och syfte t.ex. nyhetslanseringar, kampanjer, kategori eller distributionsprojekt. De varierar också stort i tid - allt från en vecka till ett halvår, men oavsett längden på uppdraget är tjänstens omfattning alltid heltid.

För Kategoriprojekt inom Foodservice söker vi nu: Fältsäljare med utgångsort Stockholm, 2 tjänster

Din roll som

Som fältsäljare för Instore Business AB representerar du alltid den aktuella uppdragsgivaren och dess varumärken ute i butikerna. Du är uppdragsgivarens ambassadör på fältet. Ditt uppdrag är tids och resultat bestämt, och syfte och mål med besöken i butikerna eller restaurangerna är tydligt.

Du planerar och genomför dina besök på givet distrikt - allt för att hålla tidsramarna och nå resultaten. 

Ditt engagemang och din personlighet lägger grunden för goda relationer mellan dig, butikerna/restaurangerna och uppdragsgivaren och deras varumärken.

Uppdraget omfattar heltid,  måndag-fredag kl. 8-17, från 3/2-2020 till och med 26/3-2020.

I detta specifika uppdraget kommer du att representera Unilever och deras utvalda varumärke Ben & Jerry's.  Uppdraget är att besöka ett antal förutbestämda restauranger för att säkerställa att vår uppdragsgivares "storsäljare" finns i restaurangernas sortiment, allt för att öka distributionen till restaurangerna och också öka restaurangernas merförsäljning.

Uppdragsgivaren:

Med över 400 varumärken fokuserade på hälsa och välmående så finns det inget företag som påverkar så många människors liv på så många olika sätt. Våran portfolio sträcker sig från näringsrik och balanserad mat till krämig glass, prisvärda tvålar, lyxiga schampos och hushållsprodukter för vardagligt bruk.

Unilever Sverige har ungefär 400 anställda och företaget har nyckelvarumärken så som GB Glace, Dove, Axe, Neutral, Via, Knorr, Lipton, Ben & Jerry’s, Magnum och många fler. Huvudkontoret ligger i Solna, Stockholm, och det finns en stor fabrik i Flen som producerar glass till det marknadsledande varumärket GB Glace.

Din bakgrund

Vi tror att du är i början av din karriär och är nyfiken på, eller vill vidareutveckla dig i rollen som fältsäljare.

Att du tycker om Service och Försäljning tar vi för självklart, och att du har någon sorts erfarenhet av försäljning och/eller service. Det är självklart meriterande om du arbetat inom svensk Dagligvaruhandel eller restaurangbranschen tidigare.

Du har genomfört gymnasium i ryggsäcken, och B-körkort är ett krav för att du ska kunna ta dig an en tjänst som denna.

Som person är du utåtriktad och du tycker om att knyta nya kontakter. Du gillar att ha ordning och reda, och du har förmågan att strukturera och planera din tid och dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Anställningen påbörjas med introduktion i Stockholm där Du får bekanta dig med företaget och de produkter som du ska representera. Genom hela uppdraget får du coachning av uppdragets ansvariga säljledare.

Vi går igenom det aktuella uppdragets karaktär, syfte och mål. 

Du utrustas även med alla verktyg som behövs för att kunna genomföra uppdraget på allra bästa sätt såsom:
Tjänstebil och drivmedel, Ipad med säljstöd och rapporteringssystem samt sälj och marknadsmaterial.

Ansökan:
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via post eller mail, ansökan skickas in genom att ansöka via länken nedan.

Sista ansökningsdag: 2020-02-02

Logga

Fältsäljare till Kategoriprojekt inom Foodservice för Unilever, Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Dela detta jobb