saljjobb.se

Brinner du för försäljning? Har du ett affärsintresse, en förmåga att bygga långsiktiga relationer och älskar att bearbeta och utveckla kunder? Är du ansvarsfull, hungrig, ambitiös, orädd och driven? Om du därtill är professionell i din framtoning – ja, då kan det vara du som får möjligheten till att bli en framgångsrik medarbetare hos oss på Würth Svenska AB.

Vi är beredda på att skapa förutsättningar för dig att lyckas hos oss. Genom samspelet mellan våra 5 olika säljkanaler tar vi marknadsandelar och du kommer att ha en avgörande roll framöver. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna i samspelet för att utveckla servicen till våra kunder, kommer att vara central.

Dina personliga egenskaper är oerhört viktiga för oss. Du behöver ha relevant erfarenhet även om vi inte kräver att den ska var jättelång, däremot behöver du ha rätt egenskaper och rätt driv. Vi vill att du har en ambition om att utvecklas inom försäljning. Den digitala utvecklingen hos oss går fort så din datorvana behöver vara god. Vi erbjuder dig en bra tjänstebil varpå vi kräver att du har B-körkort.

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Du ingår i ett starkt team där du som säljare har möjligheten att vara rookie i 2 år. Under den tiden erbjuds du ett coachande ledarskap och en kontinuerlig utveckling där du successivt fasas in i det dagliga arbetet.

Om tjänsten
- Du ansvarar för ett eget distrikt inom regionen och jobbar med att långsiktigt utveckla och expandera distriktet. Arbetsuppgifterna är omväxlande. Som fältsäljare hos oss vill vi att du är kundfokuserad, engagerad och lätt att samarbeta med.
- Du bearbetar både befintliga- och nya kunder
- Du ser över kundernas behov och hitta lösningar för att effektivisera kundernas hantering av förbrukningsmaterial.
- Du genomför praktiska produktdemonstrationer
- I samarbete med din chef sätter ni upp en långsiktig plan för att maximera försäljnings- och kundutvecklingen på ditt distrikt.

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-,bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 84 länder och har drygt 78 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Placeringsort: Örebro med omnejd

Vi tillämpar löpande urval men vill ha din ansökan senast 23 juni 2019.
Kontaktperson för tjänsten är Regionchef Martin Widell 070 5364676

Fältsäljare till vår Byggdivision i Örebro

Ort
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Dela detta jobb