saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Fastighetsmäklare Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2022-12-24

Ansök nu

Fastighetsmäklare Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Är du en relationsskapare som vill arbeta för Sveriges största förmedlare av skog- och lantbruksfastigheter? Trivs du bäst med varierande arbetsuppgifter och när du hela tiden kan utmana dig själv? Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) har en bred och gedigen kompetens över hela landet och det är så vi kan fortsätta att vägleda köpare och säljare till fler lyckade fastighetsaffärer. Här får du vara en del av ett företag som bidrar till växtkraft för människor, samhälle och företagande. Vår kultur präglas av värderingarna samarbete, utveckling och affärsmässighet.

Om tjänsten
I din nya roll kommer du att arbeta med förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter, ge rådgivning till spekulanter samt ta dig an värderingsuppdrag. Som fastighetsmäklare kommer du även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att skapa förmedlingsuppdrag och bidra till Ludvig & Co:s Fastighetsförmedlings pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.

Därför kommer du trivas hos oss

Regional affärsområdeschef Stefan Wärdig berättar:

Som en del av Region öst och kontoret i Uppsala bildar du ett stark team med dina mäklarkollegor. Tillsammans med seniora ekonomer och erfarna jurister på kontoret kan vi erbjuda en bred expertis som gör skillnad för våra kunder. Som grupp värdesätter vi hög proaktivitet, bra samarbete och tillsammans arbetar vi på ett engagerat sätt i marknaden. Som chef drivs jag av samarbete och affärsmässighet och förväntar mig en hög ambition hos mina medarbetare.

Hos oss på Ludvig & Co fastighetsförmedling kan vi erbjuda ett kompetensnätverk av landets främsta gårdsmäklare med gedigen erfarenhet, intern vidareutbildning, gemensamma träffar för mäklare av skogs- och lantbruksfastigheter och en möjlighet till personlig utveckling inom din roll som mäklare av skogs och lantbruksfastigheter. 

För oss är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du

  • Vara registrerad fastighetsmäklare eller i slutet av din utbildning

  • Stort yrkesmässigt engagemang

  • Erfarenhet av ett affärsmässigt och proaktivt arbetssätt

  • Det är meriterande om du arbetat några år som fastighetsmäklare

Vi söker dig som har ett genuint intresse för skogs- och lantbruksfastigheter men kanske även är nyfiken på kommersiella fastigheter. Det viktigaste är inte exakt vad du gjort tidigare, utan att du har viljan och potentialen att fortsätta utveckla dina kunskaper och förmågor som Fastighetsmäklare. 

Vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Regional affärsområdeschef Stefan Wärdig, stefan.wardig@ludvig.se eller tel. 076-696 40 03

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

Om Ludvig & Co Fastighetsförmedling
Vi ska nu bli fler medarbetare och växa på fler marknader. Ludvig & Co Fastighetsförmedling är Sveriges största fastighetsmäklare inom skogs- och lantbruksfastigheter. Våra fastighetsmäklare finns på 130 orter över hela landet och hjälper våra kunder genom hela fastighetsaffären. Bland dina kollegor finns landets främsta experter inom juridik, ekonomi och affärsutveckling. Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg genom en trygg affär.

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Fastighetsmäklare, fastighetsförmedling, mäklare, mäklarassistent, fastighetsjobb, fastigheter, fastighet jobb, bli fastighetsmäklare, fastighetsrätt, jordbruk, skogsbruk, skog, lantbruk, konsult, lantbruksjobb, lantmästare, skogsmästare, skogsmästare jobb, mäklararvode, gröna jobb, karriär, real estate agent

Dela detta jobb

Logo
Fastighetsmäklare Ludvig & Co Fastighetsförmedling

LUDVIG & CO