saljjobb.se

Filialchef Storel Karlstad

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2020-09-15

Ansök nu

Filialchef Storel Karlstad

På Rexel Sverige AB står vi nu redo att befästa vår position som marknadsledande inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige! Brinner du för försäljning och ledarskap och vill du vara en del av ett framgångsrikt team, som genomsyras av bland annat samarbete, förtroende, inspiration och glädje, då vill vi att du söker tjänsten som Filialchef för vår filial i Karlstad

Vår nuvarande Filialchef har efter många år hos oss valt att lämna företaget för att gå i pension och vi söker nu någon som kan axla hans roll som ledare för filialen. En Filialchef med stor erfarenhet av ledarskap och försäljning med dokumenterade goda resultat.  Vi ser gärna att du tidigare arbetat på en strategisk nivå, att du har ett stort intresse för innovativa produkter och lösningar men även att du ser fördelarna att verka för och leda ett effektivt team.

Arbetsuppgifter
I rollen som Filialchef blir du en nyckelperson för Storels fortsatta framgång. Du har ansvar för filialen i Karlstad vad gäller utveckling och drift med fokus på kunder, försäljning, lönsamhet, personal och marknadsföring. Tillsammans med ditt säljteam håller du en nära kontakt med våra kunder för att skapa långsiktiga samarbeten och identifiera nya affärsmöjligheter som möter våra kunders behov. Genom gott ledarskap och affärsmannaskap uppnås ökad närvaro hos kund samt kvalitet och resultat. Du sätter mål, planerar och följer upp aktiviteter för fortsatt tillväxt inom ditt område. Du rapporterar till Regionchef Mitt och ingår i regionledningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av att leda försäljning och skapa resultat genom andra. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha god kunskap inom elbranschen eller närliggande verksamhet. Det är en stor fördel om du har kännedom om konkurrenter och marknaden samt ett upparbetat relevant nätverk. Goda kunskaper i Officepaketet samt grundläggande kunskaper inom ekonomi är ett krav. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av framgångsrikt förändringsarbete och vana att skapa tillväxt i en konkurrensutsatt miljö genom samarbete med andra.

Personliga egenskaper
Upplevs du som prestigelös och enkel att samarbeta med har du goda förutsättningar att passa in hos oss och bidra till Rexel Sveriges fortsatta utveckling. Vi ser att du är en lösningsorienterad person som kommer med nya kreativa idéer i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och sedan leder till resultat. Till sättet är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående med en vilja, intresse och förmåga att hjälpa kunden och ser det inte som en ansträngning, utan självklarhet att leverera lösningar till kunden. När det gäller ditt ledarskap är du en lagspelare men med en stor lyhördhet samt tydlighet gentemot ditt team. Dina medarbetare vet vad som förväntas och du ser det som en självklarhet att coacha dem för att nå framgång, följa upp deras mål samt ge dem återkoppling och feedback  

Kontakt med oss
Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Regionchef, Andreas Ejlegård som du når på telefonnummer 021-802639
Då intervjuer sker löpande så kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så är du intresserad, sök tjänsten redan idag!  

Du kan läsa mer om Storel samt Rexel här. 

Om företaget
Storel är en av Sveriges största elteknikgrossister och finns på närmare 29 platser med ca 220 medarbetare. Vi är branschledande och specialiserade inom flera teknikområden, bland annat energieffektiv belysning, fastighetsautomation, solenergi och laddsystem för el- och laddhybridfordon. Vi erbjuder branschens bästa kursverksamhet och ett lojalitetsprogram där vi premierar våra trogna kunder. Storel ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,2 miljarder SEK (2018). Rexelkoncernen har närvaro i 26 länder med ca 27000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

 

 

 

Dela detta jobb

Filialchef Storel Karlstad

Rexel Sverige AB