saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Finsk- & Svenskspråkig kundservicemedarbetare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-13

Ansök nu

Finsk- & Svenskspråkig kundservicemedarbetare

Om företaget
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
Som kundservicemedarbetare är det väldigt viktigt att du som person är serviceinriktad. Du kommer bli kunds ansikte utåt, där du representerar deras värderingar, produkter och varumärken. Din huvudsakliga uppgift blir att hjälpa kunderna genom att besvara deras frågor och önskemål via chatt, telefon, mejl och sociala medier -främst mot den finska marknaden. Ärenden som du kommer att hantera kan handla om allt från leveranser, sortiment, produktrådgivning, betalning och returer. Du kommer att vara en del av ett team om ca 10 kollegor som arbetar inom kundservice mot den svenska marknaden såväl som våra nordiska grannländer. I rollen samarbetar du även tillsammans med vår logistikavdelning, e-commerce team och marknadsavdelning.
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 60-80% med möjlighet till heltid och övertag till kund.

Din profil
Vi tror att du
• Är intresserad av hälsa och nutrition
• Gillar att göra människor glada
• Är kommunikativ i både tal och skrift
• Har en attityd som präglas av positivitet och trygghet
• Är social och flexibel och gillar att samarbete med teamet, alltid med kundens bästa i åtanke
• Du har datavana och har lätt för att ta till dig nya system
Krav
• Genuint intresserad av människor och kundbemötande
• Har en fullgjord gymnasieutbildning med goda resultat
• Du talar och skriver finska och svenska flytande
Merit
• Tidigare erfarenhet av kundmöten
• Tidigare arbetat i Zendesk
• Tidigare arbetat i Salesforce commerce cloud
• Känner till GDPR och behandling av personuppgifter


Om oss
Låter det intressant? Har Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.
 

Dela detta jobb

logga
Finsk- & Svenskspråkig kundservicemedarbetare

Premier Service AB