saljjobb.se

Finsktalande kundservicemedarbetare till American Express

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Finsktalande kundservicemedarbetare till American Express

Är du finsktalande och vill flytta till Stockholm för att göra karriär på ett välkänt kreditkortsföretag? Vill du arbeta med toppklassig service och dessutom få värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande företag? Då ska du inte missa denna chans att få utvecklas både professionellt och personligt. Ta chansen och vässa ditt CV ytterligare, urval sker löpande.Om tjänsten

Academic Work söker för American Express räkning en finsktalande kundservicemedarbetare med stort servicefokus. Arbetstiden är förlagd under kontorstider 8-17 eller 8-16 (38h/v) och kontoret är på Gärdet, Stockholm. Ditt team består av sju kollegor och du kommer hantera den finska marknaden. Viktigt att du är flytande i både tal och skrift i det finska språket, samt har goda kunskaper i svenska och engelska. Detta då det används i det dagliga arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag på sex månader med goda chanser till förlängning eller överrektytering, förutsatt att alla parter är nöjda.

Du erbjuds

 • Möjligheten att vara en del av ett globalt företag
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner under hela uppdraget

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som finsktalande kundservicemedarbetare är du första kontakten med företaget på så sätt har du en nyckelroll inom American Express. Du kommer att hantera inkommande samtal över telefon samt hantera olika ärenden gällande American Express-kortet.

Det kan till exempel vara att:

 • Ta emot och svara på frågor om saldo
 • Hantera fakturafrågor
 • Hantera reklammation på debiteringar

Du kommer att få en gedigen introduktion och medsittning för att senare arbeta för att nå företagets högt uppsatta mål.

Utvecklingsmöjligheter: Du får chansen att utvecklas både professionellt och personligt, i rollen får du kontinuerlig coaching för att lyckas på bäst sätt. Du får med dig erfarenhet från ett av världens mest respekterade varumärken och skriftliga rekommendationer vid avslutat konsultuppdrag.

Vi söker dig som

 • Behärskar det finska språket på modersmålsnivå i både tal och skritft
 • Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift

Det ses meriterande om du:

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med kundtjänst och använt telefon som främsta arbetsverktyg
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta på bank eller med kreditkort
 • Har erfarenhet av finansiella tjänster och produkter

Som person är du engagerad med en "can do"-attityd och gillar att arbeta i högt tempo. Du är lyhörd, empatisk och resultatinriktad. Vidare är du lösningsorienterad och drivs av att leverera toppklassig service.

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, 6 månader med goda chans till förlängning eller överrekrytering

 • Placering: Stockholm, Gärdet

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och American Express önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

American Express är ett globalt företag etablerat i över 130 länder som erbjuder sina kunder privata kontokort, företagskort, finansiella tjänster och resebyrå.

Ansök här

 

Dela detta jobb

Finsktalande kundservicemedarbetare till American Express

Academic Work