saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Flexibel kommunikatör sökes till DO

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Flexibel kommunikatör sökes till DO

Just nu söker vi en kommunikatör till Diskrimineringsombudsmannen. Har du akademisk utbildning på området och tidigare erfarenhet som kommunikatör? Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som kommunikatör ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av kommunikationsprojekt och kommunikationsaktiviteter. I arbetet ingår även rådgivning till enhetschefer och medarbetare i strategiska och operativa kommunikationsfrågor. Arbetet är till stor del operativt och du kommer ta fram innehåll som publiceras på intranätet, extern webbplats och i sociala medier. Det kan också ingå att arbeta med pressfrågor som att skriva pressmeddelanden och hantera mediekontakter. Du ska kunna arbeta självständigt och/eller i grupp med andra kollegor. Du kommer också att utföra andra arbetsuppgifter som kan förekomma på enheten.

Vem är du?

Du har en akademisk utbildning inom kommunikation/media eller motsvarande utbildning som bedöms likvärdig. Du har minst fem års aktuell erfarenhet av kvalificerat arbete med kommunikationsplanering och målgruppsanpassning. Vidare har du har erfarenhet av att ha arbetat med strategisk kommunikation och att ha arbetat med/publicerat i digitala kanaler/sociala medier. Du besitter goda kunskaper i Sitevision eller liknande webbpubliceringsverktyg. Vidare har du erfarenhet av pressarbete och medierådgivning samt grundläggande erfarenhet av att arbeta i Photoshop och Acrobat Professional. Till sist har du även mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

• Kunskap i och erfarenhet av informationstillgänglighet
• Erfarenhet av kommunikationsarbete inom offentlig sektor, gärna statligt
• Erfarenhet av projektledning inom kommunikationsverksamhet inklusive digitala medier
• Goda kunskaper i engelska

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag med omfattning på heltid med start 2022-09-01 till 2022-12-31, med möjlighet till förlängning. Placering: Stockholm. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att mejla jurek-public@jurek.se, observera att det är semestertider så svar kan dröja längre tid än vanligt.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Flexibel kommunikatör sökes till DO

Jurek