saljjobb.se

logga

För kunds räkning - Marketing Manager sökes till innovativt cleantech bolag i Lund

Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

För kunds räkning - Marketing Manager sökes till innovativt cleantech bolag i Lund

Är du sugen på att vara en del av en expansions- och internationaliseringsresa på ett spännande, mindre företag inom cleantech? För kunds räkning söker vi nu en driven och självständig Marketing Manager till bolagets kontor i Lund.

Som Marketing Manager i organisationen kommer du att ha en central roll under den förändrings- och expansionsresa som nu är nära förestående.  Du rapporterar till bolagets Sälj- & Marknadschef. Ni kommer tillsammans att ta fram företagets marknadsföringsstrategi, vilken du kommer att omsätta via företagets web, kommunikationsstrategi, content-plan, sökordsstrategi etc. Du kommer även ansvara för genomförande av mässor och andra event, digitala såväl som fysiska. En rolig och intressant roll där du verkligen både får arbeta med de stora penseldragen, såväl som genomförande och leverans. 

Vem söker vi?

Du kommer att arbeta i ett tight och kompetent team där självständighet och förmåga att leverera, såväl som samarbete är viktiga komponenter för att du ska lyckas i rollen. Vi tror att du liksom dina kollegor trivs i en kreativ och innovativ miljö, som präglas av ett framåtdriv parallellt med en vilja och förmåga att säkra leverans i vardagen. 

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att arbeta i en liknande roll i ett internationellt bolag. Du har en teknisk nyfikenhet och räds inte det komplexa. Vidare är du en mycket god kommunikatör vilket innebär att du har en förmåga att göra det svåra enkelt att förstå. Självklart är du väl hemmastadd vad gäller web, sociala media, och andra digitala kanaler.

Du har…

Gedigen erfarenhet av grundpelarna inom digital marknadsföring, inkluderat automatiserad marknadsföring, samt en vilja och längtan att ständigt lära dig nytt.

  • Mycket goda kunskaper och flera års erfarenhet av att arbeta med copy-writing och marknadsföringspsykologi.

  • Stor förståelse för de olika marknadsföringsplattformarna, likväl som kommande trender inom området.

  • Erfarenhet av att driva projekt med fokus på hög leveranskvalitet.

  • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Vidare har du…

  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med internationell B2B marketing.

  • Erfarenhet av att arbete med data och research

  • MSc/BSc inom Marketing eller motsvarande.

  • Mycket goda kunskaper inom MS Office paketet.

Vem är du?

Som person är du driven och gillar att ta ansvar. Du är lösningsorienterad och får saker att hända. I ditt arbete har du ett coachande, positivt och engagerat förhållningssätt, och även om du både är självständig och självstartande, är du även en utpräglad lagspelare. Det betyder bland annat att du även ber om hjälp när så behövs. Utmaningar motiverar dig och du tar dig an arbetsuppgifter på ett analytiskt och strukturerat sätt.  För att du ska trivas i rollen behöver du vara flexibel som person, vilket innebär att du trivs med varierande arbetsuppgifter, oftast parallellt. Du behöver dessutom kunna hantera förändring på ett effektivt sätt. Du trivs med att utvecklas kontinuerligt via såväl coachande feedback som utbildning och seminarier. Med din naturliga nyfikenhet som bas, har du en vilja och förmåga att driva ditt eget lärande. Självklart trivs du även med att dela med dig av din kunskap.

Din Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Du är dock välkommen att kontakta oss om du har frågor! Önskas ytterligare information om hur du ansöker eller nästa steg i processen vänligen kontakta Johanna Isberg,  johanna@islossning.se, 0705-84 33 83.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
För kunds räkning - Marketing Manager sökes till innovativt cleantech bolag i Lund

Roi Rekrytering Sverige AB