saljjobb.se

logga

FÖRBÄTTRINGSKOORDINATOR TILL NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

FÖRBÄTTRINGSKOORDINATOR TILL NIBE AB

NIBE AB är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en förbättringskoordinator på NIBE med placering i Markaryd.

Du kommer att ingå i ett kvalitetsteam som arbetar inom områden som kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt hållbarhet. Vi arbetar inom avdelningen, från leverantörer till kund och har en aktiv roll i organisationen gällande kvalitetssäkring, ständiga förbättringar i verksamheten och problemlösning.

OM TJÄNSTEN

Som förbättringskoordinator stöttar du organisationen genom att arbeta med problemlösning. Du arbetar dagligen med att analysera avvikelser och stötta/utveckla förbättringsarbetet.

Vi är en organisation som lever efter mottot att allt som kan mätas kan förbättras, så analys av data och statistik är en naturlig del av din arbetsdag.  Då rotorsaken till avvikelser ibland är komplex, så tycker du om att systematiskt och strukturerat analysera både processer, artiklar och produkter. Detta vid hjälp av befintligt systemstöd samt kvalitetsverktyg som du besitter kunskap och erfarenhet av.

NIBE tror på in-house principen vilket innebär att det finns ett stort nätverk av specialistkompetens på plats i Markaryd inom i princip alla områden NIBE AB verkar.

Tjänsten innebär stor möjlighet för personlig utveckling samtidigt som det ställer höga krav på din personlighet och kompetens.

DIN BAKGRUND

Vi söker en driven person som är duktig på problemlösning och har en tydlig analytisk ådra. Du brinner för att utveckla såväl människa som process och har förståelse samt respekt för att förändring tar tid. 

NIBE har en stolt historik samt kultur, så för att lyckas behöver du vara en stark och trygg person men samtidigt lyhörd och smidig i ditt umgänge med andra. Arbetet kräver att du är lite av en visionär, som kan engagera människor men också omvandla visionerna till praktik.

Du arbetar dagligen i våra stödsystem för produktion, kvalitet ,statistik (Minitab) samt Microsoft Office och ser detta som en självklarhet. För att trivas i rollen har du en teknisk utbildning eller praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

Erfarenhet av att driva förbättringsprojekt vid hjälp av t.ex. Sex Sigma eller andra liknande kvalitetsverktyg är meriterande.
Arbetslivserfarenhet inom de produktområden som vi verkar är också vara meriterande.

Då arbetet innebär mycket kontakt med människor inom vår organisation är goda kunskaper inom svenska och engelska, både i skrift och muntligt ett krav.

Att jobba på NIBE betyder stor frihet under ansvar. Hela koncernen styrs av väl genomarbetade affärsprinciper och värderingar som gäller alla. Ödmjukhet, enkelhet och transparens är nyckelorden.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 3 oktober 2021. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under lediga tjänster och tryck på ”röd ansökningsknapp”, nedan". Önskas mer information vänligen kontakta någon av angivna kontaktpersoner.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på 4,7 miljarder kr/år med cirka 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier, en global koncern med kraftig tillväxt, cirka 18 700 anställda över hela världen och en årsomsättning på drygt 27 miljarder kronor.

Varmt välkomna!

KONTAKTPERSONER

Carsten Andersen

Gruppchef Kundkvalitet

0433-27 30 00

carsten.andersen@nibe.se

 

 

Dela detta jobb

logga
FÖRBÄTTRINGSKOORDINATOR TILL NIBE AB

NIBE AB