saljjobb.se

Företagsmarknadschef

Ort
Utgår

2019-08-25

Ansök nu

Företagsmarknadschef

Intresset för vår bankverksamhet är enormt, både kunder och medarbetare motiveras av den lokala och kundägda affärsmodellen där besluten tas nära. Vi växer och satsar och söker nu en företagsmarknadschef för Företag Bank med 15 medarbetare i Västerås och Örebro.

Om jobbet

Länsförsäkringar Bergslagen är ett kundägt bolag med höga marknadsandelar inom försäkring och stark tillväxt inom bank. Som företagsmarknadschef ska du, i nära samarbete med medarbetarna, svara för att utveckla och expandera bankens affärer inom företags- och lantbrukssegmentet. Du ansvarar för bearbetningen av den lokala marknaden, försäljning, resultat och coachning av medarbetarna. Du drivs av att skapa och utveckla kundrelationer och i ditt arbete har du även ett nära samarbete med våra andra affärsområden för att erbjuda ett unikt helhetserbjudande för våra företagskunder. Du ingår i affärsområdets ledning och rapporterar till Affärsområdeschef Bank.

Vem är du?

Vi söker dig som är engagerad, drivande och resultatinriktad med dokumenterad erfarenhet från företagsrådgivning. Kunskap om lantbruksaffären är meriterande. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att leda, motivera och utveckla medarbetare samt att skapa ett positivt arbetsklimat där alla känner engagemang och delaktighet. Du har en genuin vilja att utveckla dig själv och andra, samtidigt som du vill ta eget ansvar och bidra till utveckling inom hela affärsområdet. Att du har en god kommunikativ förmåga och ett ledarskap som präglas av mod och omtanke är också viktigt för oss.

Låter det intressant?

Vill du veta mer, ring affärsområdeschef Bank Pia Sundeck 073-025 01 30

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen.

Tjänsten är placerad i Västerås eller i Örebro och innebär resor i hela vårt verksamhetsområde. Du behöver därför ha körkort och tillgång till egen bil.

Välkommen med din ansökan senast 25 augusti. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårat medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 300 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt 235 000 kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-08-25

Arbetsplats
Västerås Örebro 
 

Kontaktperson

Pia Sundeck 
Chef
0730-250130

Dela detta jobb

Företagsmarknadschef

Länsförsäkringar Bergslagen