saljjobb.se

logga

Företagssäljare med ”Passion for Business, Learning and People”

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-10-13

Ansök nu

Företagssäljare med ”Passion for Business, Learning and People”

Brinner du för att utveckla människor och för högkvalitativ utbildning? Har du förmågan att se potentiella och befintliga kunders behov och hitta kreativa och kundanpassade sätt att lösa dem? Har du erfarenhet av att försäljning B2B? Då är denna roll något du borde titta närmare på!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett engagerat bolag där du tillsammans med dina kollegor i säljorganisationen kommer jobba med att utveckla befintliga kunder, men där stort fokus för den här rollen kommer ligga på att hitta nya möjligheter till samarbeten och affärer. Att IHM är en etablerad och trovärdig aktör som bland annat erbjuder utbildningar på en nivå som motsvarar kandidatexamen skapar stolthet hos våra medarbetare och trygghet hos våra kunder. Vi är totalt ca 90 medarbetare och finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Rollen är placerad i Stockholm och kommer rapportera till försäljningschefen för IHM Business Professional.

I dina ansvarsområden ingår:

- Försäljning och affärsutveckling av IHMs företagsanpassade program till befintliga och nya kunder
- Försäljning av IHM:s öppna ledarskapsprogram
- Prospektera och följa upp på leads
- Boka kundmöten
- Hålla i kundmöten och presentationer
- Jobba tätt tillsammans med utförare av företagsanpassade program
- Framgångsrikt driva förhandlingar
- Analys och uppföljning

Kvalifikationer som är viktiga för rollen:

- 3-5 års erfarenhet från att ha jobbat med företagsförsäljning med ett upparbetat nätverk i Stockholmsområdet
- Goda kunskaper i Office-programmen (Word, Excel och PowerPoint)
- Goda kunskaper i engelska
- Erfarenhet från bolag inom företagsutbildningar, e-learning och/eller plattformsförsäljning
- Önskvärt att ha erfarenhet från att jobba i SalesForce, men inget krav
- B-körkort 

Egenskaper för att lyckas i rollen

Du är en utåtriktad och kommunikativ person som trivs bäst i samarbete och interaktion med andra. Du är trygg i dig själv, självgående och tar dig an dina uppgifter med nyfikenhet och mod. För att bli framgångsrik i rollen som företagssäljare behöver du lyssna in dina kunders behov och ha ett högt tempo i dina återkopplingar och ditt arbete. Ditt driv i kombination med din förmåga att kunna prioritera gör att du är effektiv i ditt sätt att arbeta.

Söka tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar IHM Business School med Jurek Marketing & Communication. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Cajsa Malm, cajsa.malm@jurek.se, eller Researcher Martina Alexandersson , martina.alexandersson@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Business Excellence
IHM Business School bedriver affärsorienterad managementutbildning inom fyra ämnesområden – marknadsföring, ekonomi, organisation och ledarskap. Inom dessa områden erbjuder vi öppna kurser, företagsanpassade program och våra DIHM-program som är öppna utbildningar på högskolenivå för yrkesverksamma. DIHM-programmen leder till kvalifikationen Marknadsekonom DIHM. IHM var bland de första med denna typ av affärsutbildning för yrkesverksamma eftersom vi startade redan på 60-talet. I dag har vi fått erkännandet för att våra utbildningar når läranderesultat på SeQF 6-nivå, det vill säga motsvarande kandidatnivå i det författningsreglerade universitets- och högskolesystemet. Vi är stolta över att vara den enda privat affärsskolan i Sverige som tagit det klivet på egna meriter.

Dela detta jobb

logga
Företagssäljare med ”Passion for Business, Learning and People”

Jurek