saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Företagssäljare till Toyota Center Göteborg AB i Mölndal

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

Företagssäljare till Toyota Center Göteborg AB i Mölndal

Med 370 000 medarbetare i 170 länder, världens mest tillgängliga elhybridteknik och som globala sponsorer till såväl Paralympiska som Olympiska kommittén är Toyota Motor Corporation ett av världens ledande fordonsföretag. I två decennier har företaget elektrifierat bilvärlden och fler än 13 miljoner elhybrider har sålts sedan den allra första masstillverkade elhybriden Toyota Prius lanserades 1997.
2018 var 74 % av Toyotas försäljning av personbilar i Sverige elektrifierade och företagets modeller har Europas i genomsnitt lägsta utsläpp av CO2.

Toyota Center Göteborg är ett helägt dotterbolag till Toyota Motor Corporation och har två fullserviceanläggningar i Göteborg en i Mölndal och en i Bäckebol på Hisingen.


FÖRETAGSSÄLJARE TILL TOYOTA CENTER GÖTEBORG AB I MÖLNDAL

Är du en serviceinriktad person med högt personligt driv och förmågan att kommunicera och tillsammans med Toyota Center Göteborg vill sträva efter att bli branschens bästa servicebolag? Vi söker nu en Företagssäljare till vår anläggning i Mölndal. 
Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta mot såväl befintliga som nya kunder och samarbetspartners.


ARBETSUPPGIFTER
Som Företagssäljare kommer dina dagliga arbetsuppgifter bestå av uppsökande kontakt via telefon, mail samt personliga möten, för att skapa tillfällen att bygga en relation med nya potentiella bolag. Du kommer också delta i upphandlingar och event.
Arbetet är självständigt och du får en stimulerande vardag med stor frihet att styra dina dagar utifrån verksamhetens målsättningar. Utöver försäljning tillhandahåller du kunder med tillbehör och serviceavtal samt finanslösningar.
Du ansvarar för din egen budget och rapporterar direkt till försäljningschefen. 

  • Kundbearbetning av befintliga och nya kunder

  • Budgetansvar

  • Kundvård

  • Öka försäljningsmålen

 

KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll inom försäljning av personbil- och eller transportbilar. Du drivs av att göra affärer och att har ett starkt fokus på resultat och hög kundnöjdhet. 
Du har en naturlig problemlösningsförmåga och har nedan kunskaper. 

  • Dokumenterad försäljningsstatistik 

  • Tidigare erfarenhet av försäljning

  • Goda IT-kunskaper

  • B-körkort är ett krav

  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift


PERSONLIGA EGENSKAPER
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du värdesätter kundrelationer och har ett sinne för affärer, du är driven och självgående och erbjuder våra kunder professionell service och högsta kvalitet.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten är på heltid och man arbetar mestadels vardagar men arbete på helg förekommer. Du erbjuds förmånliga villkor hos en av världens största biltillverkare.  
Tjänsten som Företagssäljare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Toyota Center Göteborg. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden AB och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni.
 

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Urval kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att söka tjänsten. 
 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖK!

Dela detta jobb

Företagssäljare till Toyota Center Göteborg AB i Mölndal

Eterni Sweden AB